Cmuchal - 1000

Na vedomost cele geoverejnosti se dava, ze Cmuchal v sobotu 10.3.2007 prosel pomyslnou hvezdnou branou, kdyz ulovil svou pixlicku c.1000. Po osobni gratulaci na miste samem pripojuji jeste tuto virtualni a tesim se na dalsi pohodove popracovni mety.[^]

<?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" /> <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Zrovna jsem se po týdnu vrátil do civilizace a koukám, kolik se seběhlo jubileí.

GRATULUJI! 

Čmuchal 1000 [G]

Popracovně, pohodově,
stovku k stovce pěkně k sobě.

Je tu litr! Není divu…
Bez přístroje nejsi v klidu.

Tak loguj, loguj, neusínej!
Na vavřínech spí se skvěle.
Jenže jak na chvilku polevíš,
půjdou body do…

Gratulujeme Jardo a přejeme vše nejlepší do druhé tisícovky! A geopupendu rozhodne neujdeš, neboj... [:)] Jenom musíme požádat Správu PLB, aby začala urychleně s plánovanou přístavbou geokřídla pavilonu 22. Jinak se budeme mačkat na palandách!

M+3

Rovnez se pripojuji ke gratulaci! Jsem rad a pocten, ze to bylo zrovna na me kesce. [:)]

Taky moc gratulujeme k tisicovce - kyzene to cifre geokesrskeho Parnasu.  Dekujeme za vsechny krasne kesky a prejem, at se stale dari!

Supr Jardo, gratulujem a nech Ta to bavi aj nadalej. Dufam, ze v Tvojom veku budem tiez taky akcny [:D]

To sis nadělil ale opravdu luxusní dáreček!!! Moc gratuluju ke všem jubilejím a ať Tě to nadšení a elán neopustí. Držím palce do dalších stovek.

Safra dalsi popracovni pohodova tisicovka. Chlape, jak to delas. Ja si lamu hlavu, hledam, rikam si to neni mozne, tady je cache a nevim kde a ty prijdes a reknes tady je cache se slovy “to je  v pohode”. Tak at ti to slape do dalsi tisicovky pekne V POHODE.

Tak to je nádhera! Ferdové moooc gratulují k tak významnému jubileu! Ať to šlape a přináší pěknou zábavu i nadále!

gratuluju, kdyz jsem zacinal, mel jsi asi o 80 cache vic nez ja, ted mas o 300

tak at je to za rok o tu tisicovku:) 

Posílám velikou gratulaci k opravdu význačné metě! Přeju co nejvíce pohodových popracovních a už se těším na tu oslavu!!

Geotisícovka to je asi jako 50. narozeniny. Tak ať v té další tisícovce jsou jen příjemné zážitky. Ještě že žijeme v desítkové soustavě, jinak by v těch gratulacích byl maglajz.

slava, slava, slava,

volame zas a zas -

cmuchal uz ma ticku,

jede jako ďas.

[:)] gratulujeme.

Nebyva nez poprat do dalsich kesek stale mnozstvi druzic nad hlavou. Gratuluju.

Timto bych Ti chtel Cmuchale poprat k dosazene magicke mete a hodne zdaru pri hledani dalsich kesek.

Aucoin

Jardo blahopřejeme k dosaženému geojubileu. Přejeme mnoho dalších úspěchů a krásných zážitků Tobě, uhlíři i jeho vdově, Šlajsi i Tučkovi. Měli bychom zase jednou udělat popracovní minigeoevent na jihu. D + J

Trochu jsem zaspala. Ale to je tim, ze litam po keskach.  A ty jsi zatim dosahl takoveho uctyhodneho poctu nalezenych kesi. Moc gratuluju. At te to porad bavi a porad pohodove. Anad. Dana. 

Malem jsem to prosvih´  Moc gratuluju a preju same popracovni pohodovky...

Jardo, také dodatečně gratuluji.

Proč se fšichni musí nechávat jubilea

když je člověk zrovna týden mimo dení

to mi tedy vůbec jasné není.