Tak do dneska jsem si ve sve pysne domyslivosti myslel ze vsechny kesky, ktere jsem kdy zalozil, jsem delal pro ostatni kesery. NENÍ TO PRAVDA, VSICHNI JSOU ME UKRADENY A KESKY JSEM ZAKLADAL JEN A JEN PRO BODY DO SVE STATISTIKY. Sice to trvalo, ale konecne jsem prozrel, diky tomuhle logu:
dustpath posted a note for RADAR #01 (Archived) (Unknown Cache) at 4/25/2009
Log Date: 4/25/2009
uslechtila myslenka, vyssi principy a najednou z toho zbyly jen kecy, kecy, kecy… a z meho pohledu jen honba za dalsimi body do statistiky HIDDEN …
pokud se nechcete nebo nemate cas o sve kese starat, tak je NEZAKLADEJTE - kese, ktere jsou Published, tedy zverejene, se stavaji soucasti hry VSECH ZUCASTNENYCH a tak by nemelo byt jen na libo- ci zlovuli Ownera, jak s nimi nalozi, prestoze mu pravidla archivaci umoznuji…
ostatni mohou stravit dost casu lustenim, pripravou a organizaci sveho casu, aby vyrazili na odlov a najednou se dozvi, ze kes uz neexistuje - je to nesportovni, je to nefer
vzdy existuje moznost nabidnout kese k adopci, ale to se, pokud je mi znamo, nestalo…a taky by autor prisel o ty bodiky do statistik a to by bylo jaksi kontraproduktivni, ze ?
tady je to palec hodne hodne dolu…byt Reviewer, tak zakazu dalsi publikovani kesi takovychto autoru…
Děkuji dustpathovi za osviceni, jinak bych do smrti zil snad v bludu, ze jsem kesky zakladal z radosti a pro radost ostatních…
Doporucuji i ostatnim se zamyslet nad sebou, zda take nezakladate kese jen pro svou statistiku nebo proboha pro neco jineho nez pro vsechny zucastnene kolegy.