Cmuchal se stal zlocincem - ukamenujte ho...

Tak do dneska jsem si ve sve pysne domyslivosti myslel ze vsechny kesky, ktere jsem kdy zalozil, jsem delal pro ostatni kesery. NENÍ TO PRAVDA, VSICHNI JSOU ME UKRADENY A KESKY JSEM ZAKLADAL JEN A JEN PRO BODY DO SVE STATISTIKY. Sice to trvalo, ale konecne jsem prozrel, diky tomuhle logu:

dustpath posted a note for RADAR #01 (Archived) (Unknown Cache) at 4/25/2009

Log Date: 4/25/2009
uslechtila myslenka, vyssi principy a najednou z toho zbyly jen kecy, kecy, kecy… a z meho pohledu jen honba za dalsimi body do statistiky HIDDEN …

pokud se nechcete nebo nemate cas o sve kese starat, tak je NEZAKLADEJTE - kese, ktere jsou Published, tedy zverejene, se stavaji soucasti hry VSECH ZUCASTNENYCH a tak by nemelo byt jen na libo- ci zlovuli Ownera, jak s nimi nalozi, prestoze mu pravidla archivaci umoznuji…

ostatni mohou stravit dost casu lustenim, pripravou a organizaci sveho casu, aby vyrazili na odlov a najednou se dozvi, ze kes uz neexistuje - je to nesportovni, je to nefer

vzdy existuje moznost nabidnout kese k adopci, ale to se, pokud je mi znamo, nestalo…a taky by autor prisel o ty bodiky do statistik a to by bylo jaksi kontraproduktivni, ze ?

tady je to palec hodne hodne dolu…byt Reviewer, tak zakazu dalsi publikovani kesi takovychto autoru…

Děkuji dustpathovi za osviceni, jinak bych do smrti zil snad v bludu, ze jsem kesky zakladal z radosti a pro radost ostatních…

Doporucuji i ostatnim se zamyslet nad sebou, zda take nezakladate kese jen pro svou statistiku nebo proboha pro neco jineho nez pro vsechny zucastnene kolegy.

Cmuchal, Cmuchal, co Ty si za potvuřa a sfiňu sprostu…? :smiley:
Hned včil se umaž takych dvěstaštyrycet bodu, bo co Ty robiš…

njn, vzdyt tys ho svym neuvazenym cinem pripravil o jistych 10 bodu, a pokud to chudak lustil tejden v kuse, tak se nedivim, ze ho to tak vzalo :slight_smile:

Ten clovek to ale bude muset mit v zivote tezky. Docela by me zajimalo co dela kdyz mu treba v samoobsluze vyprodaji rohliky …

čmuchalovi děkuji - konečně zmizely z mapy ty otazníčky, které mi připomínaly moji vlastní lenost dojít si pro cache, jejíž řešení jsem znal.

Mimochodem ta podmínka postoje při logování se mi líbila - při mé nelásce k muňkám (mikrům) mi přišla na celé sérii nejvtipnější.

Možná mě budete kamenovat, ale malá write note ve smyslu "do měsíce chystám archivaci, plánujete-li odlov pospěšte" by možná nebyla úplně od věci. Je to samozřejmě napsané dost drsně, ale asi by mě to taky mrzelo :-). Konkrétní okolnosti neznám…

Kašli na to, je to magor. Já jsem skoro 2 hodiny hledal v Brně 2 archivované keše, o kterých jsem zase svou vlastní blbostí nevěděl a přežil jsem to - holt mám smůlu. A stejně tak i on - měl si pospíšit. Nenech se otrávit a pokračuj dál - držím Ti palce!

škoda… měl jsem tu sérii připravenou a nebýt tohodle vlákna, tak bych ani neděl, že je už mrtvá…

Čmuchale - nechal jsi krabičky na svých místech, aby ti z nás, co mají vyluštěno, ale ne odloveno, se mohli dojít alespoň dodatečně zalogovat?

AHoj, taky bych rád věděl jestli jsi i všechny krabky odnesl nebo je stále možné je hledat. Osobně raději hledám než loguji na netu :slight_smile:
Díky,
Jirka

PS: V USA jsem při jednom keškobraní zaznamenal "LTF - Last To Find" - proste jsem krabci (velký army ammo box) našel, zalogoval a při zpětné kontrole zjistil že další log byl od majitele že keš archivoval. Důvod - připravil keš na jiném místě a chtěl použít schránku. Osobně si nemyslím že publikovaná keš musí zůstat navěky. Proč? Zvláště když autor vytvoří jinou…

"… tak by nemelo byt jen na libo- ci zlovuli Ownera, jak s nimi nalozi, prestoze mu pravidla archivaci umoznuji…"

:smiley: :smiley:

aha, takze ja bych na fotbale nesmel vypichnout souperi mic, prestoze mi to pravidla dovaluji, ale mel bych ho nechat probehnout az do brany, protože mu tim jinak zpusobim citovou ujmu. :smiley:

ty v…, a to mitak říká, ze se na foru resi furt stejne věci. teda ja nevim, ale takovahle pi… tu jeste nebyla. :smiley:

Ty brdo, tak se honej body i na zalozenych? To jsem tedy jeste kacerske batole a totalni zacatecnik. Celou dobu ziju v nevedomosti.
Jardo ser na to.
Preju ti k dnesnimu svatku hodne zdravi a stale nadhled nad veci. Ted mas vic casu body sbirat, nez se starat, aby ostatni meli co hrat. At zijes

Škoda téhle série, jak na ni jsem věděl, bohužel mi nikdy nevyšel čas se do ni pustit:(
Ta WN, jak psal Marw by urcite nebyla od veci, no co uz, treba vznikne nova serie ROTOR na počest všem vrtulníkůmB)

Tipujem ze ako poctivy zlocinec vsetky okamzite pozbieral, hadam ich tam len nenecha, aby znecistovali okolie, no nie? :wink:

Inak ja som mal hned ten den DNF na #9, takze to tak skutocne bude…

Čmuchale čmuchale, ty jsi ještě pořád nepochopil že to děláš ne pro sebe ale pro nás všechny a že je tvojí povinností cache udržovat v provozuschopném stavu aby různí dustpathové měli cache kdykoliv k dispozici k odlovení… :D:D
(jsem líný hledat jaké má dustpath zkušenosti ale tipoval bych do 100 nalezených a žádnou založenou. Takoví jsou nejchytřejší.)

Oni uz radary nejsou:o?
Skoda :(, porad jsem se chystala prijit k tomu na kloub, ale aspon je ten hnusnej otaznik pryc z myho bydliste :D.
Jinak jsem udelala obrovsky zjisteni - Devet stromu bud neexistuje nebo maj cesti metalovy fanousci prd prehled o deni, pac jsem se dokonce registrovala na metalovym foru, abych jim polozila dotaz a pomohli mi desifrovat napovedu a povazte - ani jedna odpoved! - to by tady nehrozilo :smiley:

Radary mám vyluštěné už nějakou dobu, že je odlovím, až bude cesta kolem, tak souřadnice letí do kamen. Škoda je jen toho času nad tím. Nevadí, nehoníme body, ne? :wink:

Minimalne poznamka, ze pujdou do archivu, by se sikla… chystal jsem se tam po citu v prokopaku, jako ze si projdu 8,9,10 a par cachi okolo… clovek prijd o v mym pripade dost casu spotrebovaneho lustenim… i kdyz se mi podarilo par radaru v centru…

Fakt poznamka will be archived… by se hodila… jednodychy, elegantni…

Čmuchale vítej do klubu "Neobvyklých ownerů" :slight_smile: Obvyklý owner by jistě napsal inzerát do všech hlavních kačerských periodik a do listingu kešky samotné. :smiley: Já jsem se dopustil u své Lokiho mysterky podobného neodpustitelnosti.
Netěší tě myšlenka, že se vymykáš šedé mase?
B) :wink:

No, ona ta informace o blížící se archivaci šla !! A dokonce jsem ji zaregistroval dvakrát - poprvé už při založení série běžela v kuloárech info, že kešky jsou reakce na zavšivování Prahy a jsou dočasné, podruhé šla koncem minulého roku a donutila mě sérii oběhnout. Je pravda, že obě informace běžely pouze dobře informovanou šeptandou na eventech a setkáních u keší.
ALE jak bylo psáno u jedné z návazných mysterek - ČMUCHAL JE BŮH. A jako bůh má neomezené právo rozhodovat o čemkoli s nezpochybnitelnou pravomocí a definitivní platností. Takže dej nám Čmuchal dobrý signál a ještě mnoho krásných kešek.
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D