Zajímalo by mě co má udělat a jak se zachovat geocacher, který vlastní cache, stará se o ni, doplňuje do ní pravidelně hezké dárky, které se samým uptradem ztrácí a pak mu jednoho hezkého večera přijde mail s logem jako je tento…
Co byste dělali na mém místě? Když se tu jeste nekdo pomalu chlubi ze porusuje pravidla??? já uz vazne nevim,.. Treba by to chtelo dat precist wiki vsem kacerum driv nez se pridaji cache vubec hledat,…
Jo asi Tě žere, že si něco vzali a nic nedali. Tak jim napiš slušný e-mail. Dle logu tam jsou častěji. Ať do keše něco doplní. Pokud máš však své keše, musíš i s tímto počítat.
Zcela jistě ji napsat email a vysvětlit jí, jak to chodí… Dle profilu si myslím, že bude rozumná a pochopí to. A věřím, že by i svoji chybu napravila. Napsal bych jí sám, ale na mí cachi psala TNLN, takže asi nebudu zcela kompetentní.
No a jinak, je to přesně příklad, zde již tisíckrát zmiňovaného tématu ohledně nováčků a nastudování pravidel a tak…
A teď ještě koukám, že stejný DOWNTRADE udělala i na Kounicích…
Mají nalezeno ještě docela málo a i já jsem několikrát napsal kačerům, co je to fair trade a hodně se pak divili, že to tak má být. Nikdo z nich nečte pravidla :@ a o to je to těžší. Určitě bych jim napsal slušně email co je to fair trade a přešel to. Prostě to tak je a moc to nezměníme
Také bych napsala mail ve vší slušnosti. Třeba prostě opravdu nečetli pravidla.
Pokud to ovšem dělají schválně nebo cíleně, tak je to fuj no… Ale co naděláte
no, nam se taky asi dvakrat stalo, ze jsme sli kesovat s drobotinou odnekud zapucenou a proste jsme nemeli hracky na trade(obvykle nosime akorat sigitemy), ale kdyz jsme cache nasli, tak to neslo, aby si drobotina nevzala jednu dve hracky. Vzdycky to udelame tak, ze pak nekam jinam veci dosypeme a nic si nevezmeme. Sice to jedna keska odnese, ale snazime se obeh udrzovat konstantni.
Toto vlákno jsem otvíral s nadějí pořádného bulváru a ono zatím jen nějaký nováček vzal z keše hračku a nic tam nedal. Jsem zklamaný Ale nabízím řešení, ať vlákno trochu rozproudím:
Podobným mladým nezbedným holkám geocacherkám bysme se měli kolektivně odvděčit znásilněním ve stylu:
OUT: nic
IN: syfilis
B)
Hergot no konečně To jsem musel na reakce čekat víc než šest hodin ? Jsem myslel, že vás naseru dřív.
Krkovička: Jak už jsi určitě pochopil, tak kontroverzní osoba jako já nemá šanci a proto vše zdejší radši označím za kyselé hrozny. Až situace utichne, tak zas nebudu mít o čem psát, když jsou neflamové vlákna nudné
Myslím že takových výměn má na keši každý několik. Já teda jo a od nováčků. Přecházím to a nikomu nepíšu ani sprostě natož slušně
Co dyby sme je postříleli ?!
Sou horší věci něž že ti něgdo nic nedá a jen vezme.
Vlákno přesunuto ze skupiny Reviewer do Obecné. Toto ostatně už od počátku dotaz přímo na Reviewery nebyl (šlo spíše o diskusi), tak to bylo nasměrováno špatně - zvlášť teď po rozvíření flamu