To už probíhá :|. Kdysi mi psal nějakej učitel, že chce jít s děckama na kešku, jak na to? Jak to dopadlo nevím, ale navedl jsem ho na informace a pár rad přidal, tak snad dobře.
Proč ne. Pokud je to dobře připraveno v rámci školního výletu nebo tak nějak, případně připravená učitelem falešná krabička… narazil jsem už několikrát při kešování na skautský oddíl.
Při kontrole naší cache u větrného mlýna v Lesné - [cache]GCXT3C[/cache] si manželká v logbooku vsimla zapisu:
5.3.08 MŠ Lesná
Musím přiznam, že mě obestřely chmurné představy jak dvacet capartů s paní učitelkou při procházce hledají poklad. Dva dny před tím, je logována návštěva cachera, který píše, že to má 100m od domu a uvádí nick Tarakan Family, tipuji, že mají v rodině nějaké malé dítě, které se v školce pochlubilo.
Dobrá zpráva je, že cache od té doby zatím nebyla ukradena a mezi předměty na výměnu se objevila lopatička a hrabítka na písek.
Také jsem už při údržbě své cache narazil na zápis "Sokolstvo na puťáku" napsaný nejistou dětskou rukou. Zřejmě jim někdo starší z oddílu předvedl geocaching, dítě by na tuhle cache nedosáhlo (i někteří dospělí cacheři psali cosi o Saxáně )
Pamatuji se na jednu multinu v Bohdanči, kde finále našly děti z MŠ, které si chodily do místního lesa hrát. Byl tam pěkný zápis od paní učitelky i obrázky od dětí