Co dělají kačerky na silvestra večer?

Včera večer (Silvestr) když jsme celá rodina po tmě plenili osmou keš v Krčském lese si Kumulína posteskla, že ostatní kačerky sedí doma u televize a jedí chlebíčky a my lezem po temném lese a hledáme pixly :slight_smile:

Tak mne napadlo, jí vysondovat, jak tráví ostatní kačerky Silvestra.

Přiznáte se jak je to u vás?

Tak pokud můžu mluvit za sestru, která také provozuje geocaching, tak ta právě oslavuje s kamarádkama u jejích znýmých. Příští rok však plánujeme strávit Silvestra po geokačersku :slight_smile: Škoda, že v okolí MB ani Prahy se nekonají žádné GeoSilvestry :frowning:

Tak až do 17hod roku 2007 jsem pobíhala po okolních krabičkách… Ulovila jsem i pár obrázečků. viz logy na xxx.com
EVENT někde poblíž by bodnul :stuck_out_tongue:

Kešují! Včerejškem jsme dokončili týmových 300 pixliček( ještě teď logujeme poslední dva nálezy)

Je to tedy bokem, ale děda s bábou už leta -tak 50-60let- provozují jakýsi lihokešing. Kdy děda schovává porůznu -doma, zahrada,garáž,šopa-láhve před bábou a naopak bába to samé pred dědou. Když jsme nadávno reviewrovali některé keše, tak určitě muselo docházek k vzájemnému křížení:-)))

Ahoj, moje GME (GeoManželkaEva) samozřejmě zcela dobrovolně trávila poslední hodiny (22:22) odlovem FTFka [cache]GC1705B[/cache] po mém boku, jak jinak, že? Obzvláště, když nás GC spolknul…

PS: Přejeme všem krásný rok 2008!

Barrandoffská kačenka na Silvestra lovila ty výše zmíněné kočičky v krčském lese a na rozdíl od LiboraH byl její lov korunován mourovatým úspěchem :stuck_out_tongue:

Moje geopřítulka Kačenka se mnou včera asi do 17-18h (ani nevím, kolik přesně bylo) také hledala piksličky a včera jsme lov ukončili nálezem sté. Byla to taková pěkná tečka za rokem 2007.

No treba ja jsme nekesovala, ale bylo mi to lito:(. Nejak se nam neocekavane pochrul net, takze jsme se jen mrkli na kesku kterou uz jsme driv nasli.

Tak mi zůstali bohužel také doma i když za humny se dělo toto - [cache]GC17RV2[/cache]. Ale se 7měsíčním capartem to nešlo. Prostě měl jsem jinou zábavu. Ale doporučuji přečíst si logy!!!

Tak to já jsem se svojí přítelkyní lovil přesně o půlnoci mystery "Ruprechtický špičák". Příchod Nového roku jsme oslavili na vrcholu rozhledny. :)B):slight_smile:

Silvestra, stejně jako všechny dny po svátcích včetně Nového roku jsme strávili, jak jinak než kešením.
Večer jsme pak byli doma, protože to byl po dlouhé době Silvestr, kdy jsem nemusela do práce, takže jsme byli rádi, za trochu klidu.

moje polovička-polokačerka nelovila:)

Já a Břetik, dva začínající kačeři, jsme lovili i na Silvestra, dvakrát neúspěšně. Ale venku bylo opravdu nádherně. Ještě se naučit matematiku a příští Silvestr už určitě něco ulovíme :slight_smile:

Moje zena,polokacerka na silvestra popijela a kourila vodni dymku semnou a nesema kamosama

i my jsme prakticky cele Silvestrovksé odpoledne lovili. vyrazili jsme po obede a vratili se kolem pate nevecer. prijemnzch 5 kesek v okoli moravskaho krasu neodolalo:)