já jsem teďka posílal svoje cwg… navrtáč opatrně z boku, nebo na hulváta skrs… pokud z bodu, přidáš olivku, kterou zalepíš epoxidem, aby to ti nějakej sběratel nesebral a máš to…
co má splnit za úkol mám vymyšlené, chtěl by jsem i totiž poslat serii deseti stejných TB, ale každý bude mít jiný úkol. muj prvni TB co jsem poslal je ted někde v USA okolo Miami. právě ted nemám nápad co poslat
To si počteš v logách :D. Takový TB mě již nějaký pátek putuje a prvotní radost z nálezu CWG je pryč když se zjistí, že jde TB s CWG. Jinak já jsem vrtal skrz v místě kde byl tmavý střed větve kousek od kraje. Jako nápad to rozhodně není špatné.
Ohledně věci, raději něco malého, ne všude jsou regular kešky.
Já ho mám jako závodní (pouštěli jsme 4 kousky) a myslím, že první takovej poslal JPAgeo, jeden ze spolutvůrců CWG… a nápad se mi prostě líbil… osobně mám navrnánu a vlepenu olivku a nalakované CWG…
Já ho provrtal kousek u kraje, sice se štípnul ale kanagon zachrání vše Jen jsem neměl svoje tak jsem s obavou vypustil trochu (hodně) vzácnější kousek, z Moravy se vrátil. A vyhrál.
Poslal jsem zviřátko (lišáka) od Schleicha http://www.schleich-s.com/, čiže velmi bytelné. Ale teď mám doma TB a s ním si nevím vážně rady: je to úžasný nápad - dlouhý řetízek a každý přidá pivní tácek. Je jich tam přesně třiačtyřicet kousků. K tomu zalaminovaná etiketa od milovníka vína, dva rozklepaný špunty od piva a bytelný otvírák na láhve. Tož včil mudrujte, do jaký kešky (kromě THC a Mloka 1-02) se to vejde… Já to snad vezmu někam na event.
Tak ho zkus nějak vměstnat do pěkné kinofilmovky Je fakt, že jsem v Praze lovil zatím převážně v centru, kde se velká jen těžko schová, ale určitě se i v Praze musí najít velké krabky…
Zatím jde - jak se zdá - spíš z ruky do ruky, i když se občas formálně protáhne nějakou keší, aby se jeho pohyb vykresloval v mapě. I já jsem jej tak nabyl.
Právě jsem ho nechal v kešce [cache]GC20KVT[/cache], je v suchu a v bezpečí, takže zůstal v pytliku vedle krabičky, předpokládám u této novinky značný zájem a tak tam nebude dlouho. Doufám…