…mne fascinuje ta drzost poslat mi nabídku odkupu souřadnic vlastních (resp. našich kolektivních Hexenschussackých B) ) keší, fakt tragikomedie :D:@B):o
No co mi psali známí, tak to poslali spoustě lidí… To jsem zvědavý, kdo se na to chytne a fakt tam něco koupí. Žádnou z mojich keší tam naštěstí nemají…
.. že je to hnus je asi pro všechny jasné ..
Trochu se děsím toho, co se tu rozpoutá za hony na možné majitele oněch schránek..
kolik anonymů poskytne zase "zaručené" informace kdo je kdo
Co dodat?
Stvalo by me kdyby mi nekdo daval link na takovouto stranku ( Příbuzné weby: geocaching.cz | geocaching.com | poklady.com ).
Nu co par kesi se presune a nekdo bude trochu nastvanej…
Da se to pak reklamovat?
Moje [cache]GC103K8[/cache] je hned na prvním místě v mysterkách. To je dost pocta, ani nevím, čím jsem si to zasloužil;)
Ale přicházím s konkurenční dumpingovou nabídkou: kdo chce, tomu rád, pošlu souřadnice bonusovky zdarma!!! (Ostatně jak už činím celá léta, protože kdo si furt má psát nějaká ta bonusová čísla, že)
Pro zajímavost: [cache]GC1JPG3[/cache] má odloveno 20 lidí, 18 z nich znám a tam bych se prodeje souřadnic finálky fakt nebál. A pokud to někdo opravdu celý prošel a nelogoval (a nemůže), tak je dost nešťastnej a neměnil bych to s ním ani za pár éček
PS: A jsou to ženský - viz FAQ: Jsou i cache, co jsme zatím nevyřešily, protože jsou na nás příliš těžké, nebo na ně zatím nebyl čas
PPS: Pořád tvrdím, že starej dobrej nekomerční brute force má něco do sebe;)
pomůže mi někdo s tvourbou stránek služby "Nemáte čas? Nedostanete se z práce nebo od dítěte? Vyberte si cache ve svém okolí a my vám ji přivezeme! Nalogujete se z pohodlí domova a ještě se usuší logbook!"
Hmm. H+ to konečně rozjel ve velkym.:D:D
Vtipný no. Ale tak nějak od srdce po několika pivech… ser na ně, víc s tim asi stejně neuděláš. Když to někomu za ty prachy stojí, ať si s bodama třeba…