Předem se omlouvám, pokud můj příspěvek vyzní nějak hrubě, ale jinak to nepůjde…
Už navštívil nějakou z vašich cache Čížek (CIZEK)? Moji asi hodinovou multi po Kladně ano. A jediný jeho log byl “in/out-0”, stejně tak jako u všech jeho ostatních “nalezených”. Osobně nejsem spisovatel, nečekám od nikoho sáhodlouhé romány ani děkovné dopisy, ale tohle mi přijde trochu málo. Naprosto nevypovídající informace (Ovšem, pokud CIZEK opravdu do keší nedává nuly) a docela reálně uvažuju o tom, že mu jeho log smažu. A proč? Nejsem si jistá, jestli cache vůbec navštívil. Mám pocit, že je to zoufalec, který ani nedokáže napsat “Fakt hnus” a jen kopíruje “in/out-0”. Spokojila bych se i s jednoslovým “nalezeno”, ale tohle mě fakt štve
Jak se k tomu stavíte vy ostatní, jejichž cache už navštívil?
To mas jeste dobry. Co tohle?:
“May 8 by chrochtobuzna (1 found) Nasli jsme ji byla to brnkacka.”
Log na Royal treasury. Cizek ma aspon pekny jmeno :-).
Ivetko, to nedela jen on. Nas mrnous pripravil krabicku plnou, dle jeho detskeho rozumu, hezkych veci a ulozili jsme ji jako Bysicky. Ma ohromnou radost, kdyz mu nekdo neco hezkeho napise. Jako ostatne my vsichni. Za jeden log jsem pekne podekoval. Byla tam jen takova ta rozesmata drzticka, jako kdyz mas found. Napsal jsem, ze nase deti dekuji za povzbudivy log. Me to stve taky. Jakoby owner nestal a ni za vyliz si …
a co takhle tomu clovickovi napsat mail s tim ze by bylo hezke kdyby se obcas trochu rozepsal a netahat jeho jmeno po foru? navic ne kazdy to tady cte a je to trochu nefer bez jeho vyjadreni pokud jste mu uz psali tak se omlouvam ale nepisete o tom. to jestli ten clovek neco nasel se nejlip zjisti z LOGlistu tak se muzete stavit na nejake blizke jim podle logu nalezene kesce, kdyz se ke sve jen tak nedostanete.
jina pokud jednou za cas clovek napise jen nalezeno tak bych ho za to nekamenoval
Je jasny, ze takovy postup majitele cache zamrzi, ale je to fakt tak vazna chyba, aby se za to mazaly logy? Podle mne ne. Vlastne to ten clovek nemusi ani myslet nijak zle, jenom proste nevi, ze to je v geocachingu jedno z nepsanych pravidel a to jeste jen pro slusne chovani a ne pro samotnou hru. Jestli je log i na papire je asi zjistitelne jenom z papiru. A nechces ho teda zkusit nejdriv nejak vstricne postouchnout, pokud se tak jeste nestalo?
Proč bych mu měla psát mail, když mu nestojím ani za to, aby mi naspal: NALEZENO. Mě fakt nejde o to, aby byl log dlouhý, ale očekávám alespoň jedno slovo. Prostě nevím, co si myslet pod matematickým vyjádřením, že pokud vyděím IN OUTem a odečtu NULU zjískám jeho zážitek z cache. Fakt netoužím po tom, aby mi napsal román a nebo sáhodlouze děkoval. Já taky nepíšu nijak dlouhé logy a když toho loguju víc na jednou za delší víkend, tak i části kopíruju a nestydim se za to, ale tohle mi prostě přijde trochu blbý… a zajímá mě, jestli jen mě, nebo i někomu jinému.
Domnívám se, že délka logu neopravňuje majitele cache log mazat. V případě, že po kontrole logbooku jeho záznam a nick chybí, tak nic nebrání tomu, aby se log smazal, ovšem v případě, že tam je, tak i kdyby v logu měla být jen tlamička s vyplazeným jazykem, log by mazán být neměl, protože ničemu neodporuje. Já se snažím být trochu obsáhlejší v logování a některé logy musím i rozdělovat do dvou, protože jeden to nepobere, ale kolikrát již jsem přišel na takovou kešku, že potom v logu i ta tlamička s vyplazeným jazykem by byla až dost. Ale já jsem narazil na něco opačného. Bylo mi řečeno, že dotyčného mé logy unavují a proto, abych mu vyhověl, tak mi nezbývá, než omezit své logy na jeho keších na to: “Najito”
No tak z té mojí cache, pokud jí zrovna neobjíždíš autem, což pokud vím zatím udělal jen jeden člověk, a jdeš to v jeden den, máš zážitek jednoznačný: JE TO STRAAAŠNĚ DLOUHÝ
Jiank jak už jsem psala, taky nejde o délku ale obsah
Je to trochu jako kdyz nekoho pozves na navstevu a on celou dobu nerekne ani slovo, ani BUUU pri odchodu … :] Samozrejme ze log z ktereho se o sve cache vubec nic nedozvim (jestli se cache a cesta k ni libila nebo ne, jestli je v okoli neco noveho, jestli je v cache vse v poradku atd…) je pro mne zklamanim, ale neresim to.
To musí být hrozný opruz, když mi na vlastní kešku chodí lidi a ještě se o tom rozepisujou. :-))) A k tomu ještě mazat ty mailové notifikace o nálezu :-)))
Mě by “Najito” nevadilo… Zvlášť kdyby to byl vyjímečný případ, ale tenhle člověk ze asi zásady nic nezapisuje.
A logbook v cache si samozřejmě půjdu zkontrolovat (pokud to vyjde, tak dneska).
na toto skutecne musim reagovat - skutecne nevim v cem mas problem… to je snad vec kazdyho co loguje a co ne… tyhle vecny vymahaci nejakejch logu sou fakt k popukani. jestli dotycny cache nasel a zas bezpecne vratil na misto, tak ji proste nasel a vratil na misto a ty muzes bejt rada ze ji treba nerozdupal nebo nesned…
taky nechapu proc slovo nalezeno ti prijde lepsi nez "in/out-0" - kdyz in/out-0 jednoznacne zahrnuje i slovo nalezeno... pripadne nalezeno mas ve vybranem typu logu.