Vzhledem k tomu, že mě začínají opouštět nápady a navíc nechci ztrácet čas něčím, co nakonec nikdo nevyužije, začínám tohle vlákno, do kterého pište to co vám chybí a co by podle vás bylo užitečné. (Navrhovat zrušení současných limitů, jako je přesnost a nemožnost stahování dat je zbytečné)
Samozřejmě netvrdím, že vyrobím každou blbost co tu kdo napíše:), ale můžu se třeba inspirovat.
Tak je to blbost, ale nešel by upravit formát data nálezu na DD-MM-RRRR?
Jenže to by si pak asi museli všichni znovu načíst svoje nálezy a navíc to předpokládám vychází z dat gc.com, která mají data nálezu ve stejném formátu, že? No, za dotaz nic nedám
No, me by zajimala podpora pro ikony co dokazou zobrazit obtiznost/teren a pripadne i velikost kese. Ale samozrejme to neni vubec trivialni.
Nicmene kdyby alespon v te bubline, ve ktere se objevi nazev pri najeti mysi, se zobrazilo za nazvem takove to TM23 (TraditionalMicro 2/3.5) zname napriklad ze Skrysotlace, tak uz to by zrychlilo praci s mapou.
Trochu bych to jezte zasmodrchal - ty popisky UM 2/3,5 jsou fajn, jen si myslím, že ten typ keše je tam zbytečný, to je vidět z ikonky, pokud by se odstranil, prospělo by to přehlednosti…
jasne, je to o zvyku a vkusu, vzdyt taky pepa psal, ze nebude delat kdejakou ptakovinu si kdo piskne
Jinak tisk mapy s popiskama je urcite nejlepsi pres printscreen.
Tak mel bych napad na jednu ptakovinu:
moznost ukladat si vlastni (soukrome) body do mapy.
Jedna se o rozpracovane multiny, vylustene mysterky a podobne. Proste jen bod a kratky textovy popisek. (A klidne omezeni na maximalni pocet takovych uzivatelskych bodu, stejne by je ale vyuzivali jen nekteri).
Výborný nápad! - a líbí se mi i ten s poznámkami.
edit: taky by mohla být fajn možnost si do té mapy importovat vlastní POI, ale to nevím, jestli by na něco nenarazilo.
Já jsem pro vkládání vlastních bodů, ale ještě bych měl návrh jeslti by se nějak nedal odstranit ten horní pruh nad mapou co v něm je na ostatních stránkách hlavička, myslím si že tam zbytečně zabírá místo pro zobrazení mapy.
Nevím, není-li třeba chyba u mě, ale když hledám keš podle jejího názvu, ukáže se mi kde je na mapě celé čr, ale zazoomováním se k ní nepřiblížím (skončím uprostřed mapy) - prostě: nešlo by, aby po nalezení kešky podle jejího jména se mapa s ní vycentrovala, případně rovnou přiblížila?