zdravím mám veliké dilema co koupit za přístroj, s geocachingem jsem začal teprve nedávno díky navigaci v PDA (SIRF III 20 kanálů), po 2 nalezených keškách jsem si řekl, že PDA není to pravé ořechové na lezení po kopcích ikdyž dost přesné a než riskovat mechanické poškození PDA, nehledě na to že po vypnutí statické navigace se mi vždy rozhodila celá GPS část PDA a musel jsem ji zpět nanstavovat do továrního nastavení, raději koupím outdoor přístroj. Zatím používám stařický etrex Legend který je naprosto úžasný a zábavný při hledání keší v lese :), ale znáte to s jídlem roste chuť a nakonec jsme se s mojí drahou polovičkou dohodli, že koupíme něco lepšího prostě něco eňo-ňuňo kde natáhneme popis keší přímo do přístroje a nemusíme nic opisovat - tisknout atd. Prostě Geocaching nás totálně pohltil ![]()
Od počátku mám jasno chci buď Colorado nebo Oregon. Po přečtení několika recenzí a fór, ale váhám které , zařízení má být primárně určeno na geocaching. Prostě nedokážu se rozhodnou, nemusím mít dotykovej displej jde mi spíš o funkčnost, odolnosti solidní přesnost v lese a za hoších podmínek při příjmu signálu, jenže znáte to, jedni haní to druzí zas toto a . Děkuji za jakoukoliv radu atd ![]()