Ahoj
Prosím, poraďte mi. Mám takový zvláštní problém, včera (2.5.2010) jsem byl na eventu, viděl jsem tam spoustu trackablů (discovered), fotil jsem si je i s kódy, a když mi došly baterky ve foťáku, začal jsem si kódy opisovat. Naneštěstí u dvou trackablů se mi nedaří zalogovat jejich nález. Docela škrábu, takže u jednoho u někerých znaků kódu připadají až 4 možnosti, u druhého mi vlastnoručně opsaný kód přijde docela čitelný (takže si myslím, že tam píšu správný kód), ale přesto mi i u druhého Trackablu systém na www.geocaching.com píše, že předmět s takovým kódem systém nezná.
Oba trackables mám vyfocený na mobilu (z kterýho ani fotky neumím přehrát do PC), něco si z eventu pamatuju (jako co se tam dělo), a mám papírky s načmáranými kódy, kde by ho v tom případný vlastník předmětu mohl při ostřížích očích a trochu štěstí poznat, že to je kód k jeho předmětu. Nemám ale žádný 100% důkaz, že jsem ty dva trackably viděl. Ani ownery předmětů neznám, jen u geogemu mám jednoho podezřelého, posílal jsem mu zprávu s dotazem, jestli ten předmět je jeho, zatím se mi neozval.
Poraďte mi prosím, co mám dělat, aby se mi povedlo oba předměty úspěšně zalogovat a ze svých poznámek "vyždímat" ten správný kód (případně s nápovědou někoho, kdo moje skromné informace bude považovat za dostatečné, aby mi uvěřil, že jsem oba předměty skutečně na eventu viděl).
Je možné, aby byl předmět registrován jen na "menších", tj. lokálnějších serverech geocachingu a zároveň nebyl na www.geocaching.com ?
Dá se nějak poznat, zda je předmět aktivovaný? Nebo neaktivovaný (tak když předmět uvidím, tak má na sobě kód, i když ještě aktivován být nutně nemusí)?
Možná jste mě viděli včera (2.5.2010) na eventu "10 Years! (Praha, Czech republic)" , dospělá, 163 cm vysoká hnědovlasá nakrátko ostříhaná lovkyně s brýlema (a hnědýma očima), v červené kšiltovce s bílou "fajfkou"-takovou tou značkou když se něco odtickává, v bílým triku s krátkým rukávem a obrázkem, růžový mikině, modrých džínách a přibližěn šedivých nazouvacích teniskách (a s černám batůžkem na zádech, vyjma období soutěžení).
Pro intimnější diskuze, zahrnující diskuzi o kódech, dotazech na další informace, co si pamatuju z eventu a podobné věci, které by mohly zpřístupnit nežádoucí informace lidem, kteří je dosud nemají a/nebo na eventu nebyli mne prosím kontaktujte buď přes můj profil na www.geocaching.com nebo na mejlu [email protected] .
Díky všem, kdo se mi pokusí pomoci
Nekra