Dik za tipy bohuzel pro me ta prvni je PM a tu druhou uz sem mel cest navstivit pri prvnim geokombajnu tohodle mesta super skrys co jsem jeste nepotkal…
Mel by jeste nekdo nejake tipy…
Jeden znamy rikal, ze tam lovil large (neco velikosti truhly na noviny u novinovych stanku). Ale detaily nevim, mozna zkusit vyfiltrovat podle velikosti boxu
Jo, Parlament je fikaný.
Pak bych v tom centru přidal:
[gc]GCPNMZ[/gc] Burgtor (lovil jsem natřikrát. POZOR nutná příprava - perfektní překlad návodu k odlovu)
[gc]GCXXDB[/gc] Štefansdóm (disabled, ale dočasně virtuálka s fotem)
[gc]GC11PM4[/gc] Luxus TB Hotel Vienna
[gc]GC1FPRD[/gc] Hits for Kids - Augarten (pokud se chceš chvíli procházet a pak koukat na tracklog)
[gc]GC276WM[/gc] Master of Mystery #7 - VIENNA (kdo má vyluštěnou tu naši tak to má skoro hotové)
[gc]GCYPFV[/gc] Powerduck (PMO, ale třeba ti někdo dá souřadky, opravdu hodně drzá krabka!)
Burgtor taky. Jedna z mála, kde se nechají v centru dát tracky.
Právě tyhle dvě jsem chtěl poradit taky
O kousek dál je pěkná keška Vodní dům - jednak uložením, i když už má trošku vrásky, ale i samotná lokace je zajímavá. [cache]GCMJR4[/cache]
A taky se mi líbila jednoduchá multinka kolem radnice - je o rytířích v dřevěným brnění a finálka, byť je to mikro, docela překvapí… teda ta socha třetího rytíře spíš. [cache]GCRC8Y[/cache]
z některých příspěvků odstraněny info o keši. Spoilery a detaily o PM keších, pokud to nenapíše přímo owner, sem nepatří.
citecka: promazat by to šlo. A pro příště, správné je poslat jen tu PM moderátorovi, bez výzev v diskuzi.