Zajímalo by mě,jak by jste odpověděli,kdyby se vás někdo zeptal co je to geocaching…
Já bych odpověděl - skvělá hra,která namá chybu…:):)![]()
To už všichni víme ze stejného téma které zde bylo.
Ja jim rikam, ze je to nesmyslny honeni se za plastovejma krabickama ve kterej je jen blocek, clovek kvuli tomu kolikrat bezi o pul druhy v noci do lesa, pak vstava rano nevyspalej, furt je spinavej, odrenej a projezdi spoustu nafty…
Vetsinou se dal uz neptaj! ![]()
"Taková ujetá zábava…hledání krabiček, ve kterejch by měl být poklad, ale není tam nic…"
Původně jsem si chtěl dát nick "maly_jarda", tak mě totiž říká manželka když vyrážím na lov…
.
"Geo-co? To nevím, to jsem v životě neslyšel takovýhle slovo."
Stealth required.
![]()
Myslim, že v Egiho blogu byla jednou pěkná definice:
"Jde v principu o to, že nějakej cvok zakope nějakou úplnou zbytečnost v co nejnepřístupnějších temných hvozdech, ostatním udá na metr přesný souřadnice podle údajů ze soustavy sedmi geostacionárních družic, načež další banda šílenců se brodí houštinou, ledovou tříští, lámou si nohy na skalách a tonou v bažinách, čímž se vyselektuje nejschopnější jádro, které vyzbrojeno GPS navigačním systémem onu píčovinu zase objeví a následně se z ní raduje."
Ale asi jsem se postupně přes mnoho iterací dopracoval spíš k odpovědi stylu: "Co? To je nějaká internetová hra ne?"
Záleží, kdo se ptá.
Inspirován z videa na navigovat.cz skoro vždy říkám:geocaching je hra,turistická a navigační…
Naučte se nazpaměť heslo "Geocaching" na Necyklopedii a to ocitujte ![]()
Normálně mu vysvětlím oč jde. Proč ne, není to nic tajného.
To jsou takové krabičky a tam můžeš něco vyměnovat a mělo by to bejt na zajímavých místech.
V roce 2009 uz bohuzel choroba, neco jako in-line v Modranech, vikendove lyzovani v Alpach nebo cyklistika v Treboni
jo a golf v polobotkach, na ten bych zapomel…