Co pořídit k 60CSx na listingy??

Mám turistickou navigaci Garmina 60CSx a jsem s ní spokojená. Jenom bych uvítala i možnost mít s sebou i listingy v elektronické podobě. Sháním praktické a levné zařízení, jako doplněk k 60CSx, stačí na offline listingy. Vaše zkušenosti, co se osvědčilo pls.??

Ja pouzivam postarsi MDA Vario a na nem bezi program Kesovadlo. Naprosta spokojenost. Pripadne kombinuju s HandyGeoCachingem, ale ten je online…
Ale Kesovadlo muzu jen doporucit. :slight_smile:

PDA bez telefonu a GPS? z aktualne prodavanych je to snad jen HP iPAQ 114, poridil jsem si ho pred necelymi dvema lety, hlavne na cteni knih v MHD, listingy ctu v GPX Sonaru.
Na listingy by mozna stacilo neco v Jave do mobilu, snad poradi jini, nebo zkus pohledat v tomhle foru.

Já osobně užívám PDA FSC LOOX 410 nebo telefon. :slight_smile:

To ja jsem si k 60CSx poridil na offline listingy Oregona - a spokojenost opravdu naprosta :DB)!

Kapku luxusni reseni :smiley:

Paba mne rozesmal !!! To se musi nechat :smiley: Zajimava kombinace. Ale nedivim se…

Jinak pokud mas vhodny telefon, mozna by se ti hodil free programek SmartGPX Da se pouzit i live.GC kde si muzes take nahrat gpx soubor s listingy a pak je cist.

Ja si v geogetu vygeneruju offline listingy do html a ty pak soupnu na kartu v telefonu (SE C510 za asi 3500 u Vodafonu) a naprosta spokojenost…pripadne kdyz neco potrebuju tak handy geocaching

Pouzivam stejny postup. Z Geogetu si udelam vystup do gpx pro Trekbuddy a offline pro prohlizeni v HTML formatu. Mam SE K810i a SAMSUNG U800, oboji je pouzitelne na prohlizeni listingu. SE navic jako nahradni navigace ve spojeni s modulem BT Evolve touchTraxx pro mista, ktera jsem nemel moznost si nachystat..

A co jen običejná tiskárna?

S sebou bych ji netahal :(. Tisteny listing na neznamo kolik kesi jsem kdysi s sebou tahaval, kdyz jsem mel pouze Skrysotlac a delal z nej vystup do HTML. Ale z GG udelam treba export offline vseho, co tam mam a muzu to mit v mobilu i s obrazky, vypoctenymi souradnicemi bodu, poznamkami, atd.. Data jej nijak nezatizi.
Mobil s BT modulem a OpenWIG jsem pouzil i na Wherigo kese

Podepisuju. Ve Variu jeste semtam na online pouziju GCzII, Handyho mam jako zalohu v druhym telefonu.

Podepisuju..já jedu GCz II.. ale chce to novou baterku ( Ja mam teda HTC TyTN II tedy Kaiser)

Já si listingy nahrávám buď do iPoda (jako kontakty - viz. Offline seznam keší z PQ v iPodu ) nebo do HandyGeocaching Arcao Edition…