Mám turistickou navigaci Garmina 60CSx a jsem s ní spokojená. Jenom bych uvítala i možnost mít s sebou i listingy v elektronické podobě. Sháním praktické a levné zařízení, jako doplněk k 60CSx, stačí na offline listingy. Vaše zkušenosti, co se osvědčilo pls.??
Ja pouzivam postarsi MDA Vario a na nem bezi program Kesovadlo. Naprosta spokojenost. Pripadne kombinuju s HandyGeoCachingem, ale ten je online…
Ale Kesovadlo muzu jen doporucit.
PDA bez telefonu a GPS? z aktualne prodavanych je to snad jen HP iPAQ 114, poridil jsem si ho pred necelymi dvema lety, hlavne na cteni knih v MHD, listingy ctu v GPX Sonaru.
Na listingy by mozna stacilo neco v Jave do mobilu, snad poradi jini, nebo zkus pohledat v tomhle foru.
Paba mne rozesmal !!! To se musi nechat Zajimava kombinace. Ale nedivim se…
Jinak pokud mas vhodny telefon, mozna by se ti hodil free programek SmartGPX Da se pouzit i live.GC kde si muzes take nahrat gpx soubor s listingy a pak je cist.
Ja si v geogetu vygeneruju offline listingy do html a ty pak soupnu na kartu v telefonu (SE C510 za asi 3500 u Vodafonu) a naprosta spokojenost…pripadne kdyz neco potrebuju tak handy geocaching
Pouzivam stejny postup. Z Geogetu si udelam vystup do gpx pro Trekbuddy a offline pro prohlizeni v HTML formatu. Mam SE K810i a SAMSUNG U800, oboji je pouzitelne na prohlizeni listingu. SE navic jako nahradni navigace ve spojeni s modulem BT Evolve touchTraxx pro mista, ktera jsem nemel moznost si nachystat..
S sebou bych ji netahal :(. Tisteny listing na neznamo kolik kesi jsem kdysi s sebou tahaval, kdyz jsem mel pouze Skrysotlac a delal z nej vystup do HTML. Ale z GG udelam treba export offline vseho, co tam mam a muzu to mit v mobilu i s obrazky, vypoctenymi souradnicemi bodu, poznamkami, atd.. Data jej nijak nezatizi.
Mobil s BT modulem a OpenWIG jsem pouzil i na Wherigo kese