Ahojte, v sekci GPS jsem řešila jaký přístroj bych měla svému manželovi pořidít jako dárek, když se mu velmi zalíbilo hledání kešek. Teď by mě zajímalo jestli by bylo dobré mu pořídit ještě nějaké vybavení. Vím že nic dalšího už vlastně nutné není, ale koukala jsem že pro Plzeň bylo vyrobeno nějaké omezené množství GeoCoinů. A ty, pokud budeme čekat půl roku než se v kešingu trochu rozkoukáme, už asi k mání nebudou, co? No a když bych už kupovala tento GeoCoin, co mu k tomu pořídit i nějaké další "vybavení"? Poradíte? Díky!
Druhá nejdůležitější věc je logovací tužka těsně následovaná čelovkou ![]()
Dobrý boty. S odpuzovačem tekutého betonu ![]()
Batoh (aby měl jen na GC) a placatici na slivovičku. To je nutnost
A tu čelovku - vždy a všude!
no ted by se hodilo to vlakno, kde kazdy onehda psal "potrebne" vybaveni, ale nemuzu ho najit. co na to alkes, vyhledavaci expert? ![]()
My "razítkáři" nedáme dopustit na logovací razítka ![]()
Očkování proti klíšťové encefalitidě (a brzy snad již i proti borelióze). Nějaký hodně dobrý odpuzovač klíšťat + něco na jejich případné odstranění.![]()
Ale především…chápavou manželku, to je snad to absolutně nejdůležitější
Ony totiž některé ženy a přítelkyně tuto zábavu moc nechápou ![]()
ja jsem vedel, do koho vlozit nadeje ![]()
Nabíječku na baterky do té GPSky, protože kupování pořád nových se po čase docela prodraží.
a nabijeci baterky k te nabijecce ![]()
Já jako kešerské vybavení v létě používám jen kolo, černou propisku, papír s mapou a tu mapu ještě ne vždycky. Jo a někdy je potřeba baterka a mobil (kvůli telehintu), ale ty nosím furt. Možná ještě malej trade, když mám s sebou ségru.
..a chápavého manžela/partnera ;):D, který by se mnou na ty kešky chodil. On totiž ty městský kešky nějak nerad…![]()
Můj názor – baterka, rukavice, zrcátko, pevný boty. Zbytek (lano, kleště, nůž, …) je vítaný, ale většinou k ničemu.
// i když to lano jsem jednou použil ![]()
Hlavne nezapomen na to nejdulezitejsi. At uz mu koupis cokoliv, od Tebe musi dostat jenom listing se souradnicema Nebo snad ma rad mysterky? Tim lip! Multiny? Parada!
Pak muzes byt v pohode, ze si mu dala ten pravy darek! ![]()
Tak drzim palce, at to vsechno stihnes. snd
Zrcátko?
Také bych zdůraznil tu čelovku. Od jisté doby už ji ani nevyndavám z batohu ![]()
mno a v neposlední řadě by to chtělo pozornost a skvělý oči:D což mě v poslední době chybí ![]()
Jo, abych se nemusel furt někam ohýbat, koukat složitě do rour a tak… Nastavím a vidím.
Já su dál, mám jednu natvrdo v bundě B)
No jo, ted v zime to de, clovek ma spoustu kapes kam se podiva, ale co v lete ![]()