Co s nima?

Ahoj, poradil by prosím někdo nováčkovi? Minulý týden jsem začal s hledáním pokladů a začínám být malinko nervozní. Od minulého týdne jsem sebral 18 pokladladů. Jenže co s nima? Sice převážná většina z nich byla taková ta krabička od filmu, ale některé byly o hodně větší. Těď už jich mám skoro plnou igelitku a nevím kam to dát. Máma mě s tím vyhazuje z domu a já nevím co s tím. Existuje nějaká sběrna, kam se to odevzdává, nebo se to nosí do nějaké klubovny? Jen doufám, že si to nebudu muset nechat doma. To by mě asi máma brzo vyhodila z domu i s polkady.

No, to Ti asi nekdo brzo sereze sedaci cast tela…ale jako for je to dobry:D

Kontaktuj nějakého cachera z okolí. Cache jsou recyklovatelné. :smiley:

Mně se tomu nechce věřit,ale jestli je to pravda,tak má lamin pravdu.A už aby to bylo.

no a to tě nenapadlo to vyhodit, když to nepotřebuješ? ale pozor, nezapomeň to roztřídit! :wink:

Takže je tedy opravdu mohu vyhodit? Já myslel, že při odevzdávání to někdo sčítá?

[quote]
Jak tedy dostanu nějaké ty body?

a jak jsi ty polklady nebo jak tomu rikas vlastne nasel?
:o

no body dostaneš např. tady, ale nejsou nejlevnější:
http://www.korzety.cz/body/sexy-body-cerna-kralovna-0204048.html

edit: když jim tam vemeš tu plnou igelitku, tak by jsi měl dostat slevu :slight_smile:

S mámou s její navigací do auta.

No já si do nich dávám polívky a zbytek rozdávám po příbuznejch, jako dárky. Ty malý krabičky odevzdej do fotolabu, mockrát ti poděkujou.

Jo a body získáš tím, kolik si disabnul keš;):wink:

Ps: Fakt sem to moc nepochopil, jestli to je vtip, nebo ne, ale když se ptáš eště na ty body, už mi to jako vtip nepříde a tak tedy jedna dobrá rada- Keše se nesbírají, ale nechávají na místě:D:D:D, aby je mohl po tobě ještě někdo najít!!!Jestli je fakt máš doma, tak je koukej co nejrychlej vrátit na svý místo!!!

Přesně okamžitě je vrat zpět !!! Mohu se zeptat odkud jsi ( stačí město :wink: )???

Tak teď tomu zase nerozumím já. Jak se tedy někdo dozví, že jsem je našel, když je tam nechám ležet a nikam je neodevzdám?

Já jsem z Prahy. A ty?

A to teď hned v noci?

Ne, teď v noci ne. :wink: Každý cacher je musí u sebe pozdržet minimálně měsíc a TEPRVE PAK JE MUSÍ VRÁTIT :smiley: Platí ovšem pravidlo, že je musí minimálně o 161 m posunout, aby i ostatní z hledání měli nějakou zábavu :smiley:

Reno16,podívej se na tomto foru na sekci REVIEWER a tamsi přečti část"HEJ ZACATNECICI VASE DOTAZY"

Pokud to není vtip:
Když keš najdeš:

1. tak se zapiš do toho sešitku co je vní

2. VRAŤ JI ZPÁTKY do úkrytu (aby je mohli najít jiní)

3. na internetové stránce kešky se zapíšeš pod okazem log your visit a připíše se ti bod

4. kontaktuj majitele těch schránek (pod názvem za A cache by) pomocí emailu co mají v profilu, omluv se jim a kešky vrať zpět

Díky, konečně někdo, komu rozumím. Jen nevím, jak přesně zjistím těch 161m. Co když se tam nebude dát pořádně schovat?

To je dobrý čtení takhle na sobotu večer. Nevíte někdo o nějaké keši, kde je dobrá diskuse?B)