Ahoj, poradil by prosím někdo nováčkovi? Minulý týden jsem začal s hledáním pokladů a začínám být malinko nervozní. Od minulého týdne jsem sebral 18 pokladladů. Jenže co s nima? Sice převážná většina z nich byla taková ta krabička od filmu, ale některé byly o hodně větší. Těď už jich mám skoro plnou igelitku a nevím kam to dát. Máma mě s tím vyhazuje z domu a já nevím co s tím. Existuje nějaká sběrna, kam se to odevzdává, nebo se to nosí do nějaké klubovny? Jen doufám, že si to nebudu muset nechat doma. To by mě asi máma brzo vyhodila z domu i s polkady.
No já si do nich dávám polívky a zbytek rozdávám po příbuznejch, jako dárky. Ty malý krabičky odevzdej do fotolabu, mockrát ti poděkujou.
Jo a body získáš tím, kolik si disabnul keš;)
Ps: Fakt sem to moc nepochopil, jestli to je vtip, nebo ne, ale když se ptáš eště na ty body, už mi to jako vtip nepříde a tak tedy jedna dobrá rada- Keše se nesbírají, ale nechávají na místě:D:D:D, aby je mohl po tobě ještě někdo najít!!!Jestli je fakt máš doma, tak je koukej co nejrychlej vrátit na svý místo!!!
Ne, teď v noci ne. Každý cacher je musí u sebe pozdržet minimálně měsíc a TEPRVE PAK JE MUSÍ VRÁTIT Platí ovšem pravidlo, že je musí minimálně o 161 m posunout, aby i ostatní z hledání měli nějakou zábavu