Je utery, ale skoro se mi zda, ze je vikend!
Spousta novych caches, spousta lidi na ne vyrazi (ale vazne spousta), nekteri desitky kilometru od mesta kde bydli… to uz nikdo nechodi do prace nebo co? :))
Je utery, ale skoro se mi zda, ze je vikend!
Spousta novych caches, spousta lidi na ne vyrazi (ale vazne spousta), nekteri desitky kilometru od mesta kde bydli… to uz nikdo nechodi do prace nebo co? :))
nkdo ma zkouskovy tak je casu vic ![]()
No a někomu už začal semestr takže naopak nemá čas zajít ani na ty nové městské :-/
No to je mladez :] My kdyz meli zkouskovy, tak to prave znamenalo, ze neni malem ani cas zajit si vycistit zuby :} … no ale taky neni skola jako skola, ze. (aby se to nepletlo, ja jako ze mluvim uz zdruhy strany, ale zas tak dlouho to neni, co jsem byl v brne na skole. ale v ty dobe, zatracene, geocaching nejak snad neexistoval, nebo se o nem u nas hodne malo vedelo… coz me teda docela stve! kde ja mohl byt, zacit rekneme v roce 2002 ? pfuf!) :]] i kdyz to uz jsem tam vlastne ani moc nebyl… ale takhle kdyby to bill uvolnil uz nekdy v sestadevadesatym… to by bylo neco :]] no jo. no nic.
no ja nic krome uceni taky nedelam, akorat si diky GEo cistim hlavu kdyz uz je toho moc…
Jasne :] Tak at to zabira, a at se pak u zkousek dari!
to za mojich mladych cias
(bolo to pred par rokmi
sme skuskove obdobie stravili v hospode, tam sme sa naucili viac ako na univerzite
nemuzu nic nez souhlasit
tam se toho clovek nauci nejvic, ale to bych musel bydlet na koleji a spoluzaci by nesmeli odjizdet se ucit domu.