Co se všechno nenajde?

Mysterku, jakou popisuje Jarda, bych najít nechtěl! Má někdo podobnou historku? Mně jednou hooodně pozdě v noci volal kamarád policista, že mají na Nuseláku skokana, který mele něco o keškách, tak jestli nekecá… Že prý jsem na takové kravinky expert :slight_smile: Dali na mě a pustili ho. Tomu se říká spolupráce s orgánem!
Ale jak říkám - Jarda si to musel užít…

Tedy trochu OT, ale nevíte, proč se mi v podpisu nezobrazuje korektně StatBar? Vždycky to fungovalo a teď tohle?

Tak tohle je docela drsný příběh… :o

Teda policisti si uzijou s kačerama koukám :o

jojo, to bylo porad srandicek, kdo ze ji najde jako prvni :wink: a uz je to tady.

A máš to správně nastavené? Viz návod

Jinak já už jsem při GC několik mrtvol zvířat našel, ale člověka ještě ne. Upřímně si ale rád nechám tento "zážitek" ujít :smiley:

Už se prý kdesi za hranicemi stalo že cacher dorazil na souřadnice, po chvíli objevil bednu, pomyslel si něco o pěkné velké cachi, otevřel ji … a koukal na nějaké nakonzervované zbraně.

Nejkurióznější věc co jsem našel při geocachingu bylo v lese vymotaných asi 20m hasičské hadice. Mrtvolu jsem našel jednu řádně odleželou, podle zbytků srsti bych to tipoval na divočáka. Nějaké ty srnčí a zaječí lebky ani nepočítám.

Něco podobného s těmi zbraněmi se stalo i u nás. Viz tu http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=1b4ff999-4361-479d-88c6-617401684f58

Ty jo! :o:o Hodně drsný.

No..popravě jsem si už taky kolikrát řikal na co kde narazíme…ale takhle bych vážně dopadnout nechtěl.

Takhle Frantu Prochazku najit…

:o tak tohle bych najít nechtěl

A nemohla to byt prvni stage "Horror Cache - 2" ? Zeptej se Hladovych deti… :slight_smile:

najít takovou krásnou keš a ohlásit to, to je vyloženě nerozum :slight_smile:

Já našel při hledání už dvě peněženky s doklady a batoh s mobilem.
Vše jsem odnesl na policii. Především ta ztráta dokladů musí být dost nepříjemná věc.