Příde mi, že poslední dobou je o geocachingu v médiích až moc. jaký je Váš názor ?
Že ta poslední doba vlastně trvá už docela dlouho:):), ale doporučuju se s tím smířit. Nic s tím nenaděláš a tohle vlákno má akorát naběhnuto na slušnej flame.
Btw. Zatím je to ve větším měřítku spíš medializace než komercializace.![]()
jojo stou medializací máš pravdu ![]()
Sedím v práci a poslouchám Evropu 2 a tam zaznělo o Geocachingu no pak jsem slyšela něco o pořadu Rady ptáka loskutáka, tam měla být taky zmíňka. Podle mě tady tím to vše strácí své kouzlo. Čím dál víc lidí otom bude vědět až to prostě nebude ono.
Já s tebou i celkem souhlasím, ale každá mince má dvě strany. Taky by se o geocachingu nemuselo vůbec dozvědět hodně pohodových lidí, kteří se mu věnují teď a třeba ani ty. Tak či onak, může se nám to nelíbit, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je asi tak všechno.
Řetězová reakce je v plném proudu.
Pro udělání si reálného obrázku doporučuji tohle vlákno:
Geocaching v médiích (rozcestník)
Mimochodnem, co přesně se vysílá na té Evropě 2? Je to přidružené k reklamě na nějaké výrobky (třeba Garmin), nebo si někdo jen tak zaplatil reklamu na geocaching?
Nebo to bylo povídání v rámci nějakého pořadu?
Bylo to ¨ja nevim jak tomu řikaj ale mluví to chlap
aříká tam většinou internetové tipy :D;)![]()
Ja se o Geocachingu dozvěděla od segry, která začala pracovat v new zaměstnání a tam jedna kolegyně hrála. A podle mě to bylo založeno tak aby se lidi otom dozvídali takto od sebe než z TV z pořady rady ptáka …![]()
Ber to z té lepší stránky - nebudou žádní mudlové a odlov bude jednodušší ![]()
Čemu se pořád divíte. To je úplně přirozenej vývoj.
Počkejte, až se GC chytne nějaká šikovná marketingová firma. To hned bude školení, tábory, poradenská firma, facebook komunita a nechci ani přemýšlet co všechno ještě ![]()
Luluk: Na facebooku to už skvělé frčí, tábory se asi ještě nepořádají, ale zato už je geocaching dětský kroužek ![]()
Ano, čím dál víc lidí o tom bude vědět až to prostě nebude ono.
A proto by ti, kterým to tak strašně vadí, že o tom zakládají zbytečná vlákna, měli s geocachingem přestat a díky tomu by byl geocaching pro ostatní zase takový jako dřív, kdy to bylo ono. Jde vám přece o geocaching, ne? Tak pro to něco udělejte!
A já se to dozvěděla právě z médií. A co vím, tak před rokem byly kolem mého bydliště/zaměstnání cca 3 další kačeři (počítám okruh o poloměru cca 10 km). A ani teď to není moc víc.
A jenom taková poznámka: Je spousta koníčků a sportů o kterých lidé všeobecně vědí, ale věnuje se jim jen určitá část populace. S GC to je stejné. Lidé budou vědět, ale nechá je to celkem vklidu. (Taky netančíš např. balet jen proto, žes slyšela v TV jaká je to úžasná zábava)
Ono by také nejen geocachingu prospělo, kdyby si "někteří" místo jiných činností zopakovali český jazyk, učivo prvního stupně. A neb než cokoli veřejně vyblejete (do fora, do blogu), alespoň si to prosím vás po sobě přečtěte.
Já se spíš děsím chvíle, kdy si téhle americké zábavy všimne Evropská mumie a vymyslí pro ni komisaře :o
Myslím, že od toho fóra jsou aby lidi mohli pokládat otázky, dozvědět se jiný názor, atd. Atak nevím proč bych třeba měla končit s GC. Mám svůj názor zrovna jako ty.
Co si myslíte o komercializaci geocachingu ? Odpoved, nic.
o:D:D:D:D
Jinak se Splinterheads to vypadá bledě, tady v kině to snad vůbec nebudou promítat (řeknete so ono možná dobře .. ale zase jednou film kvůli kterýmu tam stojí za to sedět :D) Psal jsem i do Cinemacity.. :