Co si to vůbec dovoluje ?(oREGON(

Jsem už poněkud starší, myslím, že urážky tohoto typu by se měly řešit mezi 4 očima. Já osobně bych to komentoval ,že je to nevychovaný spratek a potřebuje dostat přes tlamu. Pokud nemá důkaz, jak může nadnášet cosi o zlodějně ? Kéž by nejen letos takoví takykačeři ubývali !:([color=purple][/color]:frowning:

he? o co jde?:o

taky bych rada vedela, co se nam snazi basnik rici

Imho http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=10&thread_id=17178&sort=&rowstart=0 ??

Autor vlákna tu nechutnost zamkl, neb toho už měl dost. Netřeba ji tu zase roztahovat do široka. Lock prosím.

Abych pravdu řekl, mně to připadlo taky jako nalezenec. To je jako byste chtěli prodat auto a řekli, že nemáte ani klíče, ani papíry, ale zaručeně je vaše.

Další, kdo nechápe, že o TOHLE - to jest, jestli je ta žížala opravdu zelená nebo ne - vůbec nejde? :o

Vůbec jsem nepochopil, proč bylo tohle téma znovuotevřeno. Není on ten >bloudil< dvorní dodavatel nějakejch čorek?
V minulén tématu S474N nikoho přímo nenapad. Vyjádřil jen jistou pochybnost a byla z toho díky některým rádoby ochráncům pěkná syntetická mela.
Logicky je přitom podezřelejší vlastní Oregon bez kabelu, než ukradenej, nebo nalezenej s dokoupenym kabelem.

No, tak to vezmu z druhé strany.

Dovolil bych si předat velectěnstvu dobrou radu: pro kachnu všemohoucí, nesnažte se na tomhle fóru už nikdy nabízet nějaký cajk přímo kačerstvu, radši ho dejte anonymnímu davu na AUKRu. Jinak se dočkáte reakcí s plamennými kříži a zakuklenci - pardon, odkuklenci - chránícími dobré mravy, nejlépe tím, že osočí kdekoho z přípravy na zánik vesmíru a vůbec.
Následováno flejmem tmelícím vřelé kamarádství na tomto společném vtipu - pardon, fóru.

Lock

jen pro info - Garmin ted prodaval v akci specialni levnejsi sadu Oregona 450 + TOPO Czech 2010, bez kabelu a bez karabinky… (sam jsem si ji koupil) :slight_smile:

edit: sorry za prispevek, ale tema asi neni zamcene?

Tak a teď jsi jim tady zkazil všechny iluze :smiley: