ahoj…
Jsem začátečník a mám ulovených jen pár keší chtěl bych se vás prosím zeptat co to znamená když u hintu je napsaná napověda magnet nebo keš je u magnetu a tak vidím to koro všude
uplne presne jsem v lednu tohoto roku na tento typ napovedy koukal jak vyoranej krtek … pamatuji si to dodnes … "cerveny magent" a ja si lamal hlavu pomerne dlouho nad tim co to znamena
Dávno, dávno již tomu, když jsme v létě 2006 lovili MichalovuS plzeňskou Pustit klíč. Hledali jsme ji tehdy načtyřikrát, protože o něčem jako "magnet" jsme coby zelenáči vůbec netušili…
Jo… Spodní ze čtyř. To taky znám. Vůbec jsem tu nápovědu nepochopil, nic jsme nenašli, tak jsme se přesunuli k sousední kešce. A jak jsme se od ní vraceli zpět k druhému pokusu, tak nás to praštilo do očí - no jasně - spodní ze čtyř. A byla hned naše.
hh ten hint jsem taky tenkrat nepochopil:-) ale kdyz jsme odchazeli a koukli se na to znova, tak bylo jasno. Zajímavej hint je taky "Nanutando" Tak si rikám, jestli nováček nakovej hint vůbec pochopí…
Pokud se nepletu tak na Jiřáku u kostela… tam mne gps nahnala do oploceného prostoru, kde evidentně keš není, takže jsem tam ráno v 7 přelezl a koukal ve spodních že čtyř… viz můj log tam někdy na jaře…
Pokud budu rozumně uvažovat, tak hned dojdu k závěru, že tam to nebude (u keše není ikona, že by byla v uzavřeném prostoru - časově omezeném přístupu)a chyba je asi někde jinde… holt někteří si to dělají zbytečně náročnější o nějakou tu hvězdičku (což také neodpovídá lezení přes plot)