Co vám nejméněcenného ukradli?

Teď jsem zjistil, že u mojí nové kešky GC2N662 mi někdo ukradl ubohou postavičku indiána z kindervajíčka. Sice byla hned u chodníku, ale k ní jste se museli prodrat přes trní. Co ty lidi neukradnou. Krabičku, která ležela cca 10 cm od indiána nechali ležet neponičenou. To je samozřejmě dobře, ale proč vůbec lidi seberou ze země i kinderpostavičku? Máte s tím také zkušenosti? Co vám nejmenšího někdo ukradl?

Dvě kytky technickýho konopí, bez THC. :smiley:

/// přelezli plot, oddělali z něj tašky, ukradli ty kytky, vrátili tašky… Úplně si dokážu představit to překvapení.

Za posledních pár měsíců? Zaplaťpámbu jen ty drobnosti. Pětikačku i s vozejkem v nákupním centru Jablíčka se stromu na zahradě (na rozdíl od toho konopí chutnala úměrně vzhledu). A pokud jde o kešování, pravou rukavici - viz můj log na [cache]GC14EP0[/cache]. :slight_smile:

Mě někdo z keše štípnul obyčejnou žlutou gumičku na svazování logbooku.:smiley:

Jednou se mi někdo vlámal do auta a ukradl mi černýho kulicha. Asi mu byla zima.

Figurka se jim líbila a o GC nic nevěděli. Mudlové. Bylo u té figurky napsáno Nebrat, součást keše? Pokud to vypadalo jako když to tam zapoměly děti, nedivím se.

Kamarádce se jednou vloupali do auta, sebrali jí zapalovač a mentosky a zase za sebou řádně zamkli :smiley:

Nebylo tam, že je to součást keše. Myslel jsem si, že to nikdo neukradne. Zrovna malu kindervejcovou věc…

Mě nic nikdo neukradl,ale furt tahám domů tužky a propisky z kešek.
Jednou jsem dotáhla i půlku logbooku.

pachatel je známý, jmenuje se Alzheimer :smiley:

Mě jednou ukradli z auta starou aktovku nacpanou knihama a časopisama na vyhození do sběru…a flašku zkysanýho vína, taky na vyhození.
Čistě odemčeno, zámek nepoškozený.

Mě jednou ve škole při těláku někdo ukradl z pouzdra tužku,přitom nechápu proč tu tužku když sem měl v té aktovce i mobil a plnou peněženku,musel to být nejspíš někdo hodně vypatlanej.A z kešky se mi ztratil zip sáček od logbooku kterej už ani nešel po těch mrazech zapnout ale logbook,tužka … to zůstalo.

Třeba se potřeboval zalogovat …:wink:

To jednomu kolegovi ukradli z auta autorádio. Vtip je v tom, že tam nikdy žádné autorádio neměl, což ten debil zjistil až poté, co rozmlátil okno, pořezal se o střepy a při hledání rádia řádně opatlal krví +drobnými střepy schránku, kde to rádio bývá. Ovšem škoda na autě nebyla malá, i když nic neukradl.

Znamemu ukradli z auta vsechno, vcetne odpadku, jako kelimky z Mekace a pod :slight_smile:

Jo když nám vykradli byt tak mi ukradli všechny pouťový cetky:D ale měli zmetci štěstí, ukradli i drahý naušnice, ale těm všem píšťalkám, korálkovým náramků a naušnicím za 15 kč se musim tlemit do teď:D

No to nam sice nic neukradli, za to pridali, nasli jsme tam h…, pritom kvuli tomu museli vypacit dvoje dvere

Zřejmě nějaký zapáchatel… :slight_smile:

Aspoň měl pak uklizený auto :slight_smile:

To není krádež, to je odnesení odpadku z kešky. To někteří kačeři dělají :slight_smile:

Přesně to mě taky napadlo… asi bych to nenazval krádeží… si představím: malé dítě jde po lese, vleze do chroští a… jééé, tady leží kinder figurka a vezme si ji, prostě jí jen našlo…
Že někdo sebral figurku, kterou našel v lese a divit se tomu a nazývat to krádeží mi přijde … divné :slight_smile: