Tak ted koukam, ze uz se ta tristovka Colonelovi podarila. Moc gratulujeme![Y]
I ja se pripojuji s gratulaci. At se ti stale krasne kesuje i hraje![8][B][8]
Gratulace z Perníkova. Osobně se sice neznáme, ale měl jsem čest s několika Tvými keškami a mooc se mi líbily. Takže přeji plno krásných zážitků při dalších cestách za šipkou.
gratulujem, pan plukovnik [H]
Všechny Bludičky gratulují a přejí mnoho úspěchů na další cestě.
Pripojuji se k zastupu gratulantu.
Už jsme si na to připili. [B][pi] Přesto gratuluji ještě zde. Ať ti to šlape. [Y]
Po osobni gratulaci pripojuji i tu elektronickou [^] Takze Coloneli, jeste jednou - hodne stesti do dalsich stovek a tesim se na dalsi bezva eventiky !
PS : A jeste musim vyzdvihnout tvuj prinos do sveta FTF huntingu - aplikace techniky CTS (tzv. Coloneluv teplotni screening) ke zjisteni potencionalnich motorizovanych konkurentu [:D]
Na vojne sem sice nebyl ale degradovat te na plukovnika, ja bych rekl nejmin GENERAL JICINA. Takze gratulace a uz ti dejcham na zada. Moc pekny cislo to je, tesim se na videnou zase nekdy u kese pri nocnim odlovu.
Milan
Stojíme ve frontě gratulantů a posíláme do Jičína vřelé přání dalších geoúspěchů a hodně štěstí na cestách za šipkou.
Gratuluji též i tímto způsobem, bylo nám potěšením tvá 300tá návštěva na naší keši.Už se těším na další denní i noční výjezdy, samozřejmě zakončení u pivka a pizzy nemělo též chybu :)
Zdravime a gratulujeme do Jicina. Kdyz jsme pred dvema lety zacinali, tak nejaka 35 kes byly tve Cesovske valy. Dodnes na ni vzpominame. Je to velmi mysticke mistos nadhernou atmosferou. Taky doufame, ze se osobne setkame. At se ti stale dari
Trapne se po V&F opakuji, ale Tve Cesovske valy nalezene loni na jare velmi vyrazne prispely k me zavislosti na GC. Tehdy jsme se s detmi borili po pas ve snehu a nakonec ji nasli jako nasi druhou vubec. Kdyz se nam pak pribuzni posmivali, proc se brodime snehem v lese, pak jen my jsme vedeli, ze to opravdu stalo za to [Y]. Takze moc gratuluju, dekuju a tesim se na dalsi cache, na ktere se nezapomina [;)].
Tak se připojujeme ke gratulantům. Máme tvé kešky moc rádi - Colonel = záruka kvality [Y] Už se těšíme na další. Tak gratulujeme a přejeme spoustu dalších krásných odlovů a kešek.
Pratele a kamaradi - jsem dojat. Dekuji za krasna slova a vase gratulace. Snad vetsi radost nez z tech 300 nalezenych kesi mam z toho, ze se vam libi ty moje zalozene. Ale ten pocit asi vetsina z vas zna. Tak jeste jednou diky a krasne jarni lovy vsem.