Znamy motobikecacher za pomoci embecka (sic!) vstoupil do kralovske tridy pulitru, coz se nedalo oslavit jinak nez prave pulitrem peniveho moku.
Takze jeste jednou GRATULUJI a preji vse nejlepsi (nejen) do dalsi petistovky!!!
Znamy motobikecacher za pomoci embecka (sic!) vstoupil do kralovske tridy pulitru, coz se nedalo oslavit jinak nez prave pulitrem peniveho moku.
Takze jeste jednou GRATULUJI a preji vse nejlepsi (nejen) do dalsi petistovky!!!
Velká gratulace do Jičína jednomu z nejstarších kačerů v okolí. Teda né věkem ale kešováním.
Moc mě mrzí, že jsem se nedostal na eventík do Bolky, bo bych to taky oslavil.
Tak hodně sil, času a benzínu do dalšího půlitru.
Gratulace uz probehla na eventiku, ale proc ne jeste jednou… Prejeme hodne stesti pri dalsim hledani a hromadu FTF nalezu;)
Pekna prace! Gratuluji.
Taky ještě jednou: HODNĚ ŠTĚSTÍ A POHODY DO DALŠÍCH LOVŮ!
A mne se nic nerekne - to bychom to na eMBEcku zcela nutne zapili… Tak aspon takhle preju hodne sil do dalsich lovu a spoustu peknyho pocasi na motovylety! ![]()
Velka gratulace leti i touto cestou z Paky. Do dalsiho pullitru preji hodne krasnych kesi, pevnou sipku a jasne nebe.
Stejně tak jako osobně i trakto virtuálně gratuluji a přeji hodně štastných odlovu v té další pětistovce :):)![]()