Colorado 300 a problém s překrytováním

Ahoj, rád bych se zeptal, zda jste někdo něřešili podobný problém. Přítelkyně sebou při sestupu z posledního odlovu švihla. Naneštěstí tak, že se jí podařilo poškodit kryt a sklíčko Colorada. Dnes jsem volal do firmy Picodas. Přístup prvního technika byl naprosto otřesný. Neochotný, otrávený. Vyžádal jsem si spojení na jeho kolegu. Ten již byl příjemný, ale bohužel mi sdělil to samé jako jeho protivný spolupracovník. Výměna předního krytu na Coloradu je prý tak komplikovaná, že se jim opravené přístroje vrací jako reklamace s tím či oním problémem. Odmítl mi opravu provést a pokud prý budu trvat na svém musím podepsat papír, že oprava bude provedena bez jakékoli záruky.
Nemáte někdo nějakou radu? Jsou v Picodasu tak nešikovní nebo je Colorado z pohledu těchto oprav tak mizerná GPS?

Díky.

Není mizerná. Neopravují se žádné gpsky od Garmina.

Mě v Picodasu na Coloradu opravili rozpadlé kolečko :wink:
Celkem si dokážu představit, že po kompletní rozborce a sborce mohou nastat problémy s těsností, konektorama apod. a tak se do toho nikomu nic nechce.

Kolecko si koupis kdekoliv, kde maji colorado jako nahradni dil za 300 Kc. I v Ostrave. A vymenis si ho sam za 5 vterin.

To mne zajímá. Nemáš tip, kde prodávají náhradní díly na Colorado ? Třeba i přes SZ.

Ty náhradní díly nemusíš posílat přes SZ, ale klidně zde veřejně, prosím :slight_smile:

Jinak se mnou se nikdo moc nebavil, mě řekli, že Colorado 300 už se nedělá a že mi to nikdo nevymění.

Zkus zjistit zda je sance poslat to primo do anglie. Neco zaplatis ale poslou Ti novou.
Ja to nevyuzil. Ja koupil se slevou novy od Picodatas. Vyslo to draz nez z Anglie. Ale bylo to hned.

http://www.sectron.cz/

Kryt rozhodně vyměnit jde, ale je to docela piplačka. Na Coloradu, které jsem měl, jsme měnili jak displej, tak kryt a šlo to, ale jak už jsem řekl, není to záležitost pár minut :wink:
Pokusím se z bráchy dostat, jestli si nepamatuje, jak přesně se to dělalo, pak bych případně napsal nějaký stručný návod… :wink: