Changes made from version 3.00 to 3.10:
* Added support for Garmin Custom Maps
* Improved along road routing performance
* Improved map panning and zooming
Stahovat je možno zde: Garmin: Updates & Downloads
nebo přes WebUpdater.
Changes made from version 3.00 to 3.10:
* Added support for Garmin Custom Maps
* Improved along road routing performance
* Improved map panning and zooming
Stahovat je možno zde: Garmin: Updates & Downloads
nebo přes WebUpdater.
Ty taky už nevědi coby - jednim firmware prošlou trasu změní na růžovou barvu, v dalším zase zpět na černou barvu … ![]()
No jestli je to tak, tak hned ztahuju. Ta zmena prosle trasy na tlustou cervenou pri autonavigaci ve meste znamenala, ze jsem mel po chvili jezdeni mezi bloky domu na dispeji jen "hafo" prekryvajicich se cervenych car, a vubec jsem netusil, kam mam jet… :o
Tracklog je opět černý (bohudík), ale přijde mi, že síla té čáry je trošku větší než bývala kdysi.
Když najedu kurzorem na nějaké místo na mapě, tak opět ukazuje o co jde.
Takže samá pozitiva a sociální jistoty ![]()
No konecne - uz netrpelive jsem ocekaval opravu toho co zkazili. Hned stahuji.
Zdar, nemáte posit že start GPS s 3.1 je pomalejší než s 3.0?
Hmm, ani ne, resp. nijak jsem to výrazně nepozoroval. Ale neměřil jsem to ![]()
Pochopitelně pokud nemyslíš první start po nahrátí.
To fakt nemyslím :), ale nijak jsem to neměřil. Jen mám takový pocit.
Jakmile odtranili tu hroznou tlustou růžovou čáru (kvůli ní jsem downgradoval z té minulé bety zpět na 3.00), tak jsem nainstaloval tenhle fw. Jedinej problém - evidentně pomalejší překreslování mapy při zoomování (zvětšování). A to mám vypnuté stínování. Když jsem stínování zapnul, k ještě většímu zpomalení už naštěstí nedošlo.
Můj dojem je opačný - oproti 3.0 fantastické zrychlení překreslování. Potvrzuje i paní Myšáková. Stínování mám odjakživa zapnuté.
Mam prosbu, nemate nekdo pdkaz na fw 3.00??? Me se moc fw3.10 zatim neosvedcil, po nahrani novych kesi z pQ se nechce rozbehnout napoprve, ale treba na poctvrte, to se mi moc nelibi. Vzdycky ztroskota na loadin maps a konec:( Diky moc.
CHODI!!! Diky moc!!!
1gato1 napsal/a:
Mam prosbu, nemate nekdo pdkaz na fw 3.00??? Me se moc fw3.10 zatim neosvedcil, po nahrani novych kesi z pQ se nechce rozbehnout napoprve, ale treba na poctvrte, to se mi moc nelibi. Vzdycky ztroskota na loadin maps a konec:( Diky moc.
Tenhle bug můžu potvrdit… Když nahraju nové PQ, tak GPS zůstane po zapnutí v módu Loading maps… Stačí mi potom sice normálně vypnout a zapnout a vše funguje normálně, ale přece jenom by to tak být asi nemělo…
taky musim bohuzel potvrdit. Po novem GPX se zasekne na loading maps. JInak zoomovani je rychlejsi