Ahoj,
pořídil jsem si Colorado 300.Chtěl bych se zeptat jesli nemáte nějaké rady a tipy ohledně této GPS.Ahoj a předem děkuji.Weremos;)
Jeden bych měl. Obě těsnění mažu silikonovou vazelinou.
Já je mažu občasně WDčkem
A pokud jsi obdařen jazykovými schopnostmi tak tady http://garmincolorado.wikispaces.com/ najdeš určitě nějaké zajímavé informace. Jinak s konkrétními dotazy se když tak neváhej zeptat, neopoužívám Colo sice nijak moc ale krabičky s tím hledám, jako tachometr na kolo to mám taky ![]()
A jak dlouho už to tak děláš ? Já jenom, že WD zrovna není extra dobré mazivo (cyklisté, kterým to v krámě v nestřežené chvilce vnutili jako super mazadlo na všechno, určitě potvrdí :)), a gumové součástky by se oleji z ropných surovin mazat neměly už tuplem. Ten olej to časem úplně rozežere… Na gumu se používá zásadně jen silikon nebo jiné speciální přípravky…
Dobrý tip: přečíst si celý návod ![]()
Ale s tím těsněním - škoda, že jsem to nedělal, už se to jaksi vyrvalo ze žlábku a musel jsem to tam zase vlepit, takže to je jistě dobrý tip.
Jo, silikonovou vazelinou taky používám a to i na kolečko. Problém s vodou nemám, ale pogumovaný kryt se nějak loupe.
Ano, i na kolečko.
A gumový kryt se mi taky nějak loupe, v dolni casti.
Muzu vedet, jak se da cokoliv mazat WD40? Ja jenom, ze to WD znamena Water Displacement neboli vytesnovac vody. Obavam se, ze tohle na mazani opravdu nebude to vhodne ![]()
Myslim že mluvil o http://www.wd40.cz/ ![]()
Colorádo jsem měl ale kolečko jsem mazal dětskou vazelínou (nealergení neagresivní) wédéčkem jsem to nezkoušel.
ježiš vedečko NE ani jako kolista ani jako strojař.Na gumu silikon a pak specializované tuky.
tomasCR: vsak ano, ja mluvim o tomtez.
no po pravde, mazal jsem to zatim jednou, kdyz mi v zime potme po vymene baterek nesel zavrit kryt a ja prave zjistil ze se mi vytrhlo to tesneni v horni casti z toho zlabku, tak jsem to velmi lehce namazal, abych to priste az to budu zavirat po tme neznicil jeste vic… cim to prilepit zpatky nevim, potreboval bych to tam nejak vratit zpatky. btw vcera jsem to namazal necim tady v praci, a ted koukam ze to je od stejne firmy jako WD40 ale se silikonem, pisou to na obalu, tak tim jsem tomu snad neuskodil
je fakt ze ja se s Colo vyhybam vode jak muzu, rozhodne sem s tim neplaval ve vode, ani jsem nezkousel jestli to je vodotesny v umyvadle
a co vim, tak jestli mi to zmoklo dvakrat trikrat tak je to max a to sme prezili bez uhony, pac to stejne v desti radsi schovam, nejak te vodotesnosti stejne neverim kdyz vidim jak je to udelany ![]()
Ahoj,
já bych se rád zeptal, jak z Colorada 300 smazat zaznamenané trasy, kreté jsem si do map kreslil, když jsem měl zapnutý profil GEOCACHING. V jinem profilu mi to záznam ušlé trasy nedělá … nerad bych něco zmrvil, takže se raději zeptám odborníků - díky
takže menu/kam vest/ prosle trasy, tady dej leve tlacitko, a z menu co se ukaze vyber smazat proslou trasu a potvrd OK. snad se nepletu, preci jen tyhle veci delam tak naucene ze si presnym popisem nejsem moc jist