Colorado - chyba u mě?

Ahoj, mám čerstvě Colorado a nějak mi nejde do hlavy systém navigace, protože mi to nechce např. ukazovat jen aktuální pozici na mapě, zapíná se to někde? Firmware tam je 2.50 aktualizovat se bojím, aby mi to fungovalo … poraďte prosím … stejně jako jsem nahrál jednu keš na mapě je vidět, ale nalézt v menu nejde … jezdit si jen tak po mapě (mimo aktuální pozici) taky nejde … návod mlčí … dík

Ahoj, to jako chceš říci, že nemáš na mapě modrý trojúhelníček s aktuální pozicí?

Na aktuální pozici se nejprve koukni do menu na družice, když budeš mít aktuální souřadnice tvé pozice, přejdi na mapu, měl by se ti ukazat modry trojuhelniček tvé pozice. Jestli ne, někde je chyba. A po mape se přejíždí vnitřkem kolečka. Chtělo by to bližší info

Vypadá to asi takhle

Trojuhelnicek mi najede, ale zatim mi najel do toho, co jsem rikal dvakrat a to pri navigaci. Například včera jsem zapnul přístroj až v Praze a než jsem proměnil v nastavení systém WAAS na GPS tak mi to tvrdilo, že jsem v doma v Budějovicích. O satelitech jsem věděl, zkoušel jsem to i takto, signál to má (i dle toho, že když krátce zmáčkneš on/off tak minimálně jedna čárka v signálu byla). Zkoušel jsem i změnu profilu, ale to byl spíše krok z nouze … zkrátka bych chtěl navigaci dostat do stavu, že mi pouze ukazuje aktuální pozici na mapě … díky moc

jedna carka je malo, z toho ti pozici nerekne. je potreba 4 druzice.

vzdycky chvilku trva, nez ti to nachyta druzice, zalezi na podminkach - obzvlast, kdyz ji vypnes v budejkach a zapnes az v praze, tak bude trvat trochu dyl, nez se chytne.

No … možná byla chyba v tom, že byla zanutá navigace k cíli, sice mi to přijde jako blbost, žel takto to funguje … díky moc za odpovedi

S fw 2.5 sem asi budes, tak jak se budes seznamovat s funkcemi Kolouše, stale psat dotazy, proc ti nefunguje to ci ono…
Dle mne jednoznacne upgradovat… Tim budes mit vetsinu problemu pryc.