Colorado FW2.60 a POI

Nedaří se mi do Colorada dostat radary pomocí POI Loaderu.GPS to nenajde,tak jsem to zkusil přes "Sotware MapSource rozšířený" vše proběhlo řádně,ale když se chci pak na body podívat MapSource tak mi to píše že není platným souborem a že nelze otevřít :@

MapSourcem se na *.gpi nepodíváš. Jedině překonvertovat GPSBabelem do gpx a potom otevřít.
Když ten *.gpi nakopíruješ do Colorado\Garmin\Poi tak ty body v GPSce vidíš ?

[quote]
rob napsal/a:
Nedaří se mi do Colorada dostat radary pomocí POI Loaderu.

Mě po upgrade na 2.60 taky Poiloader nenašel colorado. Tak jsem PL odinstaloval a nahrál jeho starší verzi 2.4.2 a už to funguje. Ještě musím vyzkoušet zvuková upozornění na radary. U fw 2.51b to nepípalo, jak je to u 2.60?

[quote]
algy64 napsal/a:

nemuzu nikde 2.4.2 stahnout muzes mi jej poslat pls?:wink:

Díky, přímé nasypaní do GPS funguje, kovertování se mi nepovedlo, ale zkusím verzi algy64.

Jj, chce to používat POI loader ve verzi 2.4.2

A je někde ke stažení?

Ahoj,
2.60 jsem nahral teprve dnes rano. na www.poi.cz jsem stahnul radary primo v GPX budou i tak fungovat? nebo je musim konvertorovat na poi?
Diky za radu

Už to tu bylo několikrát. Tohle je něco jako archív starších aplikací a starých firmwarů od Garmina : http://gpsinformation.org/perry/
POI Loader tam je taky…

Takže radary na 2.60 fungují O.K včetně upozornění. Zvuk je ale velice slabý (ve srovnání s 60CSx), při zapnutém rádiu nelze slyšet.

No tak to je supééér, a při instalaci jsi použil expresní nebo manuální?

takze me taky radary funguji i kdyz tam mam nahrany dvoje a obcas mi to upozornuje dost dlouho ale zvuk je opravdu slyby a ten seznam je neaktualni,

ale mam problem s Keskama kdyz je nahraju ze souboru co mam doma ulozenej a neimportuju je primo z webu do kolouse tak se mi zobrazi jako trasove body a ne jako kesky, ma to sice vyhodu ze me to navede po silnicich primo k ni ale nic se o ni nedozvym to je zas minus poradte

Ale to neni nic noveho - to fungovalo i ve verzi predchozi:-)

rob napsal/a:
No tak to je supééér, a při instalaci jsi použil expresní nebo manuální?

Expresní instalace

-Pred nahranim novych POI je treba stare smazat, pak je nebudes mit dvoje
-Aktualni radary stahnes na aaa.poi.cz
-je rozdil, zda stahnes kese jako POI nebo jako GPX…
Ja osobne si delam *.GPX jen v bezprostrednim okoli mista, kam se chystam. Kdezt POI generuji tak jednou, dvakrat do tydne v okruhu 100 km od HC pro pripad, ze bych se nekam dostala neplanovane a geonepripravena:-)

Díky, odpoledne to testnu.

kese si primo stahuju jako GPX ale proste jsou v kolousovy jako body

Myslíš že slabý zvuk je jen otázkou FW? Pokud ano, tak máme naději na zlepšení.

Jestli myslíš předchozí verzí fw 2.54, tak ten jsem neinstaloval. Jestli 2.51, tak tam se mě ikony radarů pouze zobrazily na mapě, ale nepípaly. Takže když u 2.60 pípají, tak jsem:D

Hlasitost zvuku je určitě záležitost fw, reproduktor má jistě rezervu (např. při upozornění před odbočkou). Otázka je, jestli při množství nedostatků fw se tímhle bude někdo zabývat.