Colorado - nahrávání většího balíku keší

Právě se chystám na dovolenou do Estonska … přes dvě PQ a GG jsem si připravil pěkně kompletní soubor aktivních kešek v Estonsku (cca 675 kusů). Ten se v klidu nahraje, pomocné waypointy jsem v zájmu šetření pamětí nenahrával. Potřebuju si ale přihrát cca 150 kešek "along the route". Mám je rozhozené na asi 5 malých PQs (po cca 30 keších), z nichž mi ale Colorado (FW 2.51 - novějším zatím nechci riskovat) natahne pouze jeden a půl - dohromady mi tedy vezme zhruba 730 kešek a víc ani ránu … Ve waypointech nemám nic neb jsem je nechtěl nahrávat.

Umí mi někdo poradit jak tam nahrát zbytek, když se všude uvádí kapacita cca 2000 keší ??? Zítra odjíždím a nerad bych vymýšlel nějaký zvěrstvo s tiskem listingů, apod. - preferuji paperless caching.

PS: Soubory nejsou veliké, v rámci zjednodušení jsem všechny ty PQs zkusil nahrát i bez logů a tak mají pouze cca 2,2 MB

To se divim,s 2.51 jsem tam dostal pres 1000 kesek,na jiny fw je den pred odjezdem asi dlouho. Co mensi PQ sloucit do jednoho? Nebo je tam dat jako POI? Mam 2.60 a slape ted tam mam neco pres 1100 kesek take bez wp. Nebo zkusit nahrat neco,odpojit a pak dohrat zbytek? Hezky se radi,drzim palce.

urcite to není mnozstvim. vetsinou jsem s 2.51 jel na 1800 ks. osobne si myslim, ze blbne listing nektere/ych kese/ich a colorado nezobrazi nic z toho gpxka. stalo se mi něco podobneho s PQ od palavy k brnu - najednou se nezobrazily kese a colorado na dotaz o kesich psalo, ze nemá zadny zaznam - v pameti gpxko samozrejme melo. reseni bohuzel nemam, zkus ty gpx prohnat přes klamuv optimalizer, třeba to pomuze. pak snad jedine narvat je tam jako poi, at mas aspon body.

Jak píše Dain & Olik stalo se mi něco podobného,jeden špatný listing a nezobrazilo se nic.Teď si všechny soubory s keškama exportuji do GeoGeta a z něj pak vyexportuji jeden soubor ve formatu PocketQuery GPX a ten si nahraji do hlavní paměti v Coloradu.Celý soubor,970 keši včetně listingu,waypointů i posledních logů, má něco kolem 7MG a funguje to bez problemů.Soubory s keskama mám buď přes PM, nebo je stahuji Skrýšotlačem a z něj ukládám soubory ve formatu XML.V Coloradu mám FW 2,60.

Co rozbalit postupne PQs do GSAKU a pomoci maker to poslat - vyexportovat - najednou do Garminu - sbali se to do jednoho GPX souboru?

Takže už je vyřešeno … díky kolegovi jsem zjistil že chyba je asi na straně GeoGetu který špatně exportuje PQs … když mi bylo všech cca 1200 keší protažených přes GSAK tak se zdá že to funguje …

Uuu, pres co ze to stahujete? Ja umim klikat jenom na ten hezky odkaz "send to garmin", pripadne zatrhat kesky ze seznamu a natahnout tam *.loc pres MapSource.
Ted jsem odjela na 20 dni do Norska a zjistila jsem, ze z toho celovecerniho klikani tam mam jen dve kesky a ani ted mi tam nejde nic natahnout.
Taky jsem zjistila, ze nevim, jak smazat nalezene cache, kdyz smazu waypoint, tak tam cache zustane, ale jak to ctu, tak to asi preplnenou kapacitou nebylo…

Zkus používat MoZiGo. Je to program, který je zdarma, stále se na něm pracuje. Jsem s ním velice spokojený. :stuck_out_tongue:

Tady je: http://mozigo.zubor.net/

Děkujuu, jak jsem to tu prolezla, tak jsem nasla odkaz jen na jakehosi GeoGeta a na tohle ne. Doufam, ze se to ovlada intuitivne 0:-)

Tady někde ve větvi MoZiGo - program na prácu s wpt,gpx,klm bude nápověda - instruktážní "video" pro používání Moziga.

Videla jsem, ale neslysela a z tech obrazku jsem moc moudra nebyla, uvidime, jak se s tim poperu. Ale uspesne jsem vymazala nejake gpx soubory a podle jinde nalezeneho postupu rucne prejmenovala vsech 110 zbylych souboru na "gp" a zpatky a uz je to alespon nacetlo :-))