Colorado servis - náhradní display

Tak se mi včera podařilo zrušit svýho kolouše, vyválel jsem se na kole (měl jsem ho na levym popruhu na batohu a zrovna na tu stranu proběhnul parakotoul) :frowning: Dostal přímej zásah na šutr, display je k.o. a o dalšim poškození můžu jen polemizovat. Řešil už jste někdo tohle servisně? A kde? Jsou vůbec k dispozici náhradní displaje? Díky za každou radu…

tak pokud ja vim dispeye se nevymenuji takze je to celkem problem takez nezbyva nez koupit novyho tohle se mi stalo u etrexe dal jsme jim ho dali mi 2900 a ja si koupil kolouse jinak, kdyb si to mel pojisteny tak jak ja ted tak nemusis mit starost za tech 950 rocne mi to stoji

Schrek: To pojištění mě zajímá, u koho to máš sjednaný ? Vztahuje se to jenom na jednu konkrétní věc, nebo za 950,- pojistíš najednou víc elektroniky ? A to hlavní: už s tím máš praktické zkušenosti ? Plnila Ti pojišťovna za nějaký zničený kus elektroniky ? Dík.

Taky se připojuji k dotazu na pojištění.

Colorado s prasklym displayem jsem reklamovala primo na Evropske u GARMINů. Mam ho tam uz pres mesic a stale oprava neprobehla… Neni material… Zkratka zatim pry nemaji zadny pristroj, ze ktereho by to mohli vzit a opravit mi ho. Tak se uvidi…:frowning:

Mam to u ceske vztahuje se to na konkretni pristroj ale tohle vam pojisti kdekoliv u jakekoliv polistovny

BAF: pokud to tam mas pres mesic tak nedodrzeli termin reklamace a mas narok na penize nebo novy pristroj tak necekj

Mno obavam se ze praskly displej nebude otazka reklamace ale mimozarucniho servisu, pac mi nejak nejde na rozum jak by "sam praskl"

Jasne, praskly display neni reklamace - ale oprava. Ale zatim jen cekam a cekam. … Jedina utecha je, te kdyz budu treba muset kupovat novyho Garmina, tak uz Oregáče - a ten mezitim bude mit uz trochu vylepsenej FW…
Uvidime…

Za kolik ti nabídli tu opravu?
Mám několik kusů na reklamaci a přemýšlím jestli je neprodat na díly.