Colorado (WebUpdater) firmware 3.60

Changes made from version 3.50 to 3.60: [GCD]

* Added support for chirp™ detection. This software update will allow Colorado units to detect previously-programmed chirp™ units. See http://www.garmin.com/chirp for details on which units are chirp™ compatible. NOTE: Due to the hardware present in Colorado devices, chirp™ detection range may be less than that of other compatible devices.
* Updated magnetic Earth field data.
* Fixed issue with certain JPEGs not drawing from Custom Maps.
* Fixed issue with Oblique Mercator User Grid distances.
* Fixed line color when navigating a track off-road.

Info zde

jojo, s tou detekci u Colouse je to spatne. Drzel jsem v ruce Oregon a Colorado pri jedne kesi s chirpem a Oregon temer okamzite, Colorado si nevrzlo. Vypada to, ze to bude fungovat jen kdyz clovek vi, kde je ten chirp schovany. :expressionless:

Tak to jsem zvedav. Od te doby, co jsem nahral betu 3.52 jsem poprve vyrazil ven a behem cca 17km prochazky se mi navigace vypnula snad 20x. Doufam, ze to ted bude lepsi.

Beta 3.52 mi dělala to samé…byla nějaká celá divná. 3.60 pořádně vyzkouším zítra. Zatím vypadá v pohodě.

Taky mi to dělala. Buď nenačítala GPX, nebo se po naštění mapy vypla. Musel jsem downgradovat FW, pak vše fungovalo jak mělo, ale dokázalo mě to naštvat:@

Tak a mame to tu. Vraj * Fixed line color when navigating a track off-road.
To sa tesim, doma hned vyskusam.

Tak s Betou 3.52 jsem si užil taky pár horkých chvilek. Přes víkend jsem byl v lesích na Vysočině a tak jsem raději nahrál 3.50 a vše bylo O.K. Uvidíme jaká bude 3.60 :slight_smile:

Jupiiii, neuveritelne… fialova trackline pri offroad skutocne opravena…

Při zobrazení listingu keše se vypne. Špatny špatny. Jdu zpět k 3.5

Také jsem se s tím setkal, ale jen u některých listingů připravených v MS Word a uložených jako HTML - ta jejich obskurní konverze je opravdu nepřekonatelná. :frowning:

Chodi vam? take jsem do ni zkusil jit, zatim nic spatne.

Týden v Krkonoších - několik kešek, běžky, pěší výstup na hřeben a žádný problém.

Super diky ja zatim jen kousek autem a kus pesmo a dobre. Tak jsem se snad rozhoupal dobre. O vikendu se vypravim dal. Diky.:slight_smile:

Už jste někdo zkoušel chirp?

Ano vyzkoušeno. Trvalo to chvilku dýl než u Oregonu, ale jinak celkem v pohodě.

Hloupa otazka, ale: kde to v nastaveni najdu?

To není hloupá otázka. Od toho tady to forum je.

Zkratky -> Schránky s poklady -> Volby -> Start chirp searching

Super diky o vikendu bych chtel zkusit.