Colorado záznam prošlé trasy

Mám problém s Coloradem (nahraný nový firmware 2.60 ) nejde mi zapnout záznam prošlé trasy, ! Poradí mi někdo ?
Dík

Ted je to aktualni v
http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=9&thread_id=8235&pid=87819#post_87819

Musis mit signal. Jak nevidis satelity, nelze zapnout zaznam trasy.

Se zobrazením prošlých tras mám u 2.60 taky problémy. Ve 2.51 jsem mohl uložené prošlé trasy (např. denní výlety) zobrazit v GPS jednotlivě přes Zkratky/Kam vést/Prošlé trasy a touto cestou se dala aktivní trasa také ukládat. Nyní mě po tomto postupu kolouš chcípne. Aktivní trasu můžu uložit jen přes Zkratky/Jiné/Nastavení/Prošlé trasy/Archivace aktivní trasy. Po připojení k PC aktivní trasu vidím v MS a můžu si ji i stáhnout do PC. Máte někdo podobnou zkušenost, nebo i řešení??

Pomohla mi opakovaná přeinstalace firmwaru 2.60

Mě teda fungují obě cesty.

Mohu tedy připojit colorado k PC a přes updater PŘEHRÁT původní 2.60 ? Je lepší předtím vymazat GPX a POI soubory nebo to není nutné??

K novemu prehrani nemuzu nic rict,ale pri prechodu z 2.51 na 2.60 jsem soubory GPX nechal,nejake potom nahral a dobre.Mozna mam z diskuze pocit,ze je lepsi prehrat nizsi verzi fw a pak znovu vyzsi,ale odbornik nejsem.Tak asi takto.

Přesně tak. Když jsem se snažil "přepsat" původní fw 2.60 tím samým (s kompletně vyčištěným coloradem), nápravu to nepřineslo. Tak jsem provedl downgrade na 2.51b (kompletně se rozhodilo moje původní nastavení) ale trasy už začaly fungovat. Potom jsem provedl přes updater upgrade na 2.60 (po zapnutí během natahování fw. col. zatuhlo, vyjmutí baterky atd.atd.) a trasy fungují taky. Zatím:D

Staci pri upgrade na vyssi verzi provest jeste reset nastaveni (to je to, co se dela automaticky vzdy pri downgrade). Pak neni nutne downgrade pred upgradem delat.
Vetsinou dela problemy zaneseni chyb v nastaveni, a to se downgradem nebo resetem nastaveni odstrani. Bohuzel pak je nutne vse uzivatelsky nastavit znovu.