nazdar lidicky nedavno se mi podarilo pri lovu kesuli nejak nastavit ze kdyz dam nbavigovat ke kesuli tak nejen ze mam jak jsme daleko ale zobrazi se mi i maly kompas na displey nevite jak se to nastavuje bylo to super jelikoz standarne vim ze prepinam mezi mapou a coloobrazovkovym kompasem
Zmáčkneš ovladací kolečko ve spodní části (jako joystick dolů)
Ano pri navigovani na kes staci zmacknout kolecko smerem dolu a pri dalsim stisku kolecka dolu se zobrazi dalsi sikovna obrazovka s minimem informaci o kesi a tedy zabirajici na mape minimum mista. A take se hodi vedet, ze v kazdem z techto tri modu ma prostredni potvrzovrzovaci tlacitko jinou funkci - doporucuji vyzkouset.
diyk diyk super luxus
Jeste je s tim spojena jedna funkce rychleho prepnuti prez stredove tlacitko v kolecku.
–(zaklad) --Pokud mas nahore v ramecku popis cache (obtiznost/ teren / velikost) - tak se po zmacnuti stredoveho tlacitka zobrazi listing. (Pravym- Zpet se vratis)
–(jednou kolecko dolu) – Pokud mas nahore v ramecku maly kompas a vzdalenost - tak se po zmacnuti stredoveho tlacitka zobrazi kompas na celou obrazovku. (Pravym- Zpet se vratis)
–(dvakrat kolecko dolu) – Pokud mas nahore v ramecku vzdalenost, uprosterd sipku - tak se po zmacnuti stredoveho tlacitka zobrazi mapa na celou obrazovku. (Pravym- Zpet se vratis)