Colorado zobrazeni kompasu

nazdar lidicky nedavno se mi podarilo pri lovu kesuli nejak nastavit ze kdyz dam nbavigovat ke kesuli tak nejen ze mam jak jsme daleko ale zobrazi se mi i maly kompas na displey nevite jak se to nastavuje bylo to super jelikoz standarne vim ze prepinam mezi mapou a coloobrazovkovym kompasem

Zmáčkneš ovladací kolečko ve spodní části (jako joystick dolů)

Ano pri navigovani na kes staci zmacknout kolecko smerem dolu a pri dalsim stisku kolecka dolu se zobrazi dalsi sikovna obrazovka s minimem informaci o kesi a tedy zabirajici na mape minimum mista. A take se hodi vedet, ze v kazdem z techto tri modu ma prostredni potvrzovrzovaci tlacitko jinou funkci - doporucuji vyzkouset.

diyk diyk super luxus

Jeste je s tim spojena jedna funkce rychleho prepnuti prez stredove tlacitko v kolecku.
–(zaklad) --Pokud mas nahore v ramecku popis cache (obtiznost/ teren / velikost) - tak se po zmacnuti stredoveho tlacitka zobrazi listing. (Pravym- Zpet se vratis)
–(jednou kolecko dolu) – Pokud mas nahore v ramecku maly kompas a vzdalenost - tak se po zmacnuti stredoveho tlacitka zobrazi kompas na celou obrazovku. (Pravym- Zpet se vratis)
–(dvakrat kolecko dolu) – Pokud mas nahore v ramecku vzdalenost, uprosterd sipku - tak se po zmacnuti stredoveho tlacitka zobrazi mapa na celou obrazovku. (Pravym- Zpet se vratis)