Community Celebration Event

CC eventy sa dajú robiť aj na budúci rok? myslel som, že do 31.12.2020

Kvůli koroně vše prodlouženo do 31. 12. 2021.

Este stale zrebuju LABky?

PS: CC eventy sa dajú robiť aj na budúci rok? myslel som, že do 31.12.2020

Ano, kvůli koronaviru to posunuli myslím do 31.12.2021.

Také mi včera přisltály Labky a to jsem o ně ani nežádal. Tak uvidím co s nima provedu.

Asi budu potřebovat help.

Mě teda přístál CC event.

A teď nevím jestli mám mít radost nebo ne :-)

I ten posunutý termín mi to moc neřeší- mám to udělat už letos, nebo to nechat až na příští rok?

Kdybych věděl kolik jich bude v okolí celkem, tak by se to dalo zohlednit, ale losují je až do konce tohoto října.

O labky jsem nežádal a doufám, že zrovna s tímhle balastem mě GS vynechá. Tvořte raději multinky a wiga. :slight_smile:

Ohledně termínu konání mého CC eventu nemám zatím žádnou představu. Nicméně, rád bych na konci léta, případně na podzim. Budu spíše řešit, jestli jej uspořádám v Žatci, nebo zvolím jako místo konání Prahu.

Ano, kvůli koronaviru to posunuli myslím do 31.12.2021.

Ale o tom zde už dobrou čtvrt hodinu hovoříme, Mlho.

O labky jsem nežádal a doufám, že zrovna s tímhle balastem mě GS vynechá. Tvořte raději multinky a wiga. :)

Ohledně termínu konání mého CC eventu nemám zatím žádnou představu. Nicméně, rád bych na konci léta, případně na podzim. Budu spíše řešit, jestli jej uspořádám v Žatci, nebo zvolím jako místo konání Prahu.

Ale o tom zde už dobrou čtvrt hodinu hovoříme, Mlho.

To je tím, že jsem si nevšimnul následující stránky... ;)  ;)  

Mně taky včera přistál event...zrovna nedávno jsem se rozčilovala, že se na žádnej nedostanu, protože v Praze bude až už tu nebudu, a v Klatovech dřív než tam budu. Tak zvládnu aspoň svůj  :D .

A vzhledem k termínu ho už nedostanou Neratovice, ale Klatovy...pokud nevymyslím ještě něco lepšího. 

Ale Strakonice a Písek ho pokud vím už mají, a jinde se zřejmě moc pohybovat nebudu.

dělají to spravedlivě - už ho mám taky. Teď něčím trumfnout ten poslední ;) ......

Pokud je mi známo, Písek má momentálně přidělené čtyři CCE a víc už nám jich snad GS nepošle. Nevím, jestli je to odměna za naši řadu PP eventů, ale hodně nás překvapili, čekali jsme, jestli dostaneme 1-2.

Owner původně květnového se rozhodl pro příští rok, další kolega váhá a třetí uvažuje o podzimu, já stále ještě definitivně nezavrhla termín 12.8., jen jsem lehce nerozhodná, jestli Písek nebo moje oblíbená Bechyně. Obě místa mají pár výhod/ nevýhod. Původně jsem také chtěla spíš nechat na příští rok, momentálně je to tak 60:40 pro letošek.

Ceske Budejovice, 26.6.2020 - 16:00-18:00

https://www.geocaching.com/geocache/GC8HKAG_community-celebration-event-asteroid-day-2020

Škoda, v Jižních Čechách budeme o týden dříve :-(

Já doplnil statistiku o novou ikonku včera v Bruntále. Před 10 lety jsem byl pracovně v Rusku a to tam nemeli kešky natož eventy. :slight_smile:

Pokud je mi známo, Písek má momentálně přidělené čtyři CCE a víc už nám jich snad GS nepošle. Nevím, jestli je to odměna za naši řadu PP eventů, ale hodně nás překvapili, čekali jsme, jestli dostaneme 1-2.

Owner původně květnového se rozhodl pro příští rok, další kolega váhá a třetí uvažuje o podzimu, já stále ještě definitivně nezavrhla termín 12.8., jen jsem lehce nerozhodná, jestli Písek nebo moje oblíbená Bechyně. Obě místa mají pár výhod/ nevýhod. Původně jsem také chtěla spíš nechat na příští rok, momentálně je to tak 60:40 pro letošek.

Nikde není psáno, že eventy v Písku musí dělat jen kačeři z Písku. Nebo že to ti z Písku nemohou udělat někde jinde.

Posledni dobou se zda, ze cce je castejsi nez obycejnej event :slight_smile:

Meli rozdat CCE CITO. To by bylo panecku vsude uklizeno

Přesně tak - my tu máme ownery odjinud rádi, eventů tu uspořádali celou řadu, např. zrovna evidlo. Je to dost i o lidech, je jen pár “exotů”, které bych na jejich event u nás nešla přivítat a event ignorovala.

Sami se také občas vloudíme někam dál - já takhle hecla spřátelenou táborskou komunitu, když jsem “jejich” Bechyni zařadila do eventů v “okolí Písku”. Ale oni ví, že jsem patriot, navíc narozený u nich a tak mi udělali radost hojnou účastí. Eventy by měly být o zábavě, CCE o připomenutí a o oslavě výročí, jen současná situace nás vede k improvizacím - rozhodně nebudu jako dřív při jiném eventu vyzývat k napečení sladkého a slaného a VÝMĚNĚ občerstvení. Njn, místo toho budu připomínat distanc a silně nedoporučovat obvyklé přivítání.

PS: Ale pokud někdo bude chtít ochutnat z trochu větší krabice, co jsem si přinesla za svačinu, abych za dvě hodiny CCE nezhubla, samozřejmě mu to zakazovat nebudu. :wink: Jen to vypadá na cuketové léto, letos blumy jako loni nebudou. :frowning:

No a pokud by třeba Šolim přivezl osvědčené zelňáky, také zodpovědně zkontroluji, jestli se povedly jako obvykle. :wink:

Jeden CCE bude i v Liberci [cache]GC8K03F[/cache], 

Community Celebration Event na Kolibě

v pátek 26.6.2020 od 18:00 do 22:00

CCE event Ceske Budejovice 26.6. od 16:00 do 18:00,

https://www.geocaching.com/geocache/GC8HKAG_community-celebration-event-asteroid-day-2020?guid=624def32-1aab-4449-bd7c-a05b2d804f57

Může se na výroční eventy dát atribut Lost&Found?

Atribut L&F je v režii GS, ty nebo já jej nikam dát nemůžeme.

Nemá někdo zájem o CCE event? Nějakej nápad jsem měl, ale už to do konce roku nedám. Tak kdyby někdo chtěl, napište mi.

Nick na geocaching.com : pluholo