COOL cache containers - DISKUZE (ano, TADY je to správné místo pro vaše komentáře)

Toto je diskuzní vlákno pro fotky a obrázky ve vlákně

[u]COOL cache containers - POUZE FOTKY (žádné komentáře, popisy, spoilery…pouze inspirace)[/u]

http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=3&thread_id=17531&sort=&rowstart=0

A co použít do filmovky nějakou plastovou pásku? Třeba tuhle.
Půjde na ní psát permanentní lihovkou, je dost pevná (takže manipulace sice nebude nic moc, ale nevznikne salát, který je běžný z většiny klasických mikrošek) a z jedné role jí je dost na doplňování. Jen je tu problém, kam umístit lihovku - většina kačerů ji s sebou mít nebude.

tu lihovku bych klidne dal do popisu cache v listingu jako vyvsvetleni atributu Special tool reguired.

TO jenda 26: sorry nechal jsem se unest :wink:

Jo taaak, aby clovek poznal zivej strom od mrtvyho, tak musi bejt owner dane kese. Tak to potom jo. :wink:

To nosferatu XIII.:

Ano, "Titanik" opravdu pluje. Hladina ponoru je ale moc vysoká, skoro byla pod vodou i celá paluba. Asi by to chtělo na trup použít lehčí dřevo, nebo ho zespoda vyvrtat a vyplnit třeba montážní pěnou. Asi ho ale stejně umístím někam mimo vodu, protože "komíny" z filmovek, v jedné je logbook, jsou dost vysoké a lehce by se z toho moh stát Poseidon…:o

Jinak ten kinofilm podle mě není myšlenej jako logbook, ale stage mysterky. Liháčem nebo třeba nějakou UV barvou napsaný souřadnice další stage/finálky.

Na trup by taky šel použít třeba extrudovaný polystyren (narozdíl od pěnového se nedrolí a neměl by ani nasáknout vodou. Případnou povrchovou úpravu třeba latexovou barvou, ta při dobrý vrstvě i vyhladí povrch a uzavřě i vnější póry.
Co se stability týče, vždycky když mi děda dělal lodičky, tak dolů pod kýl umístil kus železa nebo nějakého jiného kovu, který zajistil stabilitu celé lodi (klidně i plachetnice s funkčními plachtami) proti převrácení.

Vyráběl nebo se někdo alespoň v ČR setkal s keší typu Cryptex?

Ano, Cryptex vytvořil Hydrouš na jedné ze svých ostravských keší :wink:

Není třeba hned jmenovat, když existujou soukrome zpravy, že? :wink:

Tohle jsem hledala v Budapesti, ale nenasla… :frowning: Škoda.

http://coord.info/GC1BH24
Neprozrazuju, je to i v listingu. Ale dá se to vyluštit celkem snadno, není to asi plná verze.

Všechny ty krásné a nápadité schránky jsou supr, jen mám dojem, že u nás to moc nefunguje. Na jedné naší keši byla taky taková pěkná "zarostlá" schránka, díky vyšší náročnosti tam nebyla až taková návštěvnost a stejně během pár měsíců byla tak odrbaná a zničená, že jsem ji zrušil.

Kupoval jsem ho na ebayi pro jednoho kacera, pak se objevil na jednom eventu i s kryptexem, ale nevim jak to dopadlo… :frowning:

Tady máte přímo vydlabaný qazipařízek s dutinou http://www.canea.cz/obal-s-mechem-maly/produkt-2710/:smiley:

nazdaaar .Jde někde sehnat gpxko podobných keší, případně přímo těch, co jsou ve vlákně fotky? Poslední dobou nenacházíme jiné než "pod kamenem" :(((((((((

Myslím že na wiki je nějaký bookmark ale jak aktuální moc je to nevim

většina jich je supr - ale jak jsem tam zahlédl krabičku s elektrikou, to se mi moc nezdá. učit lidi hrabat do takových věcí není myslím úplně dobrý nápad.

Už jsem také našel filmovku ve falešné (tedy vlastně pravé ale nezapojené) zásuvce na 380V. Chvíli mi trvalo, než mi došlo, že je opravdu pod tím víčkem.

mrknu na to—