CoWoX - ono to funguje!

Den se prodlužuje a tak jsem si vyhlídl dnes po práci Geodaxxovu hřbitovní mysterku CoWoX#4 [cache]GC1XH4A[/cache]. No a než jsem hroby obešel, hřbitov mi zavřeli. Protože bydlím nedaleko, rozhodl jsem se přelézt plot na místě, které bylo nejblíže zaparkovanému autu.
Cestou jsem zaslechl nejaký hlásek a pak i našel dědka v baloňáčku, který už o sobě skoro nevěděl. Byl totálně zmrzlý a zmatený, ráno ho pustili z nemocnice a tak šel hned na hřbitov za manželkou a nemohl najít cestu ven.
No konec byl dobrý a to i pro mne, zavolal jsem měštáky a ti nás pustili ven a o dědu se snad postarali.
Otázkou je, co kdyby nebyl svět tak komplexní, informace neběhaly sem a tam a kešky byly jinde než jsou.
Geodaxxu, asi jsme mu o něco prodloužili život…

hohoho…!

Tak tuto historku znam z trochu jinyho zdroje, jen jsem netusil, ze v tom ma prsty geocaching… :o) Pokud vim, tak jsi mestaky urgoval, kdy uz konecne prijedou, zatim co oni shaneli tu spravnou hlidku, co mela u sebe klice od hrbitova… :o)

Me to bylo hned divny - ono je to docela caste, ze se tam zapomene nejaky duchodce a oni mu jedou otvirat, ale nyni to bylo zvlastni tim, ze tam nebyl jen ten stary pan… :o)

No já ji hlavně urgoval protože děda už se skládal. A přiznám se, že mi i v kožené bundě a hansenkách začínala být taky pěkná zima. Hlídka ho moc nechtěla odvézt domů, tak jsem ještě čekal jak to dopadne. Snad se potom někam dovolali..
No ale na podzim mne zase jakýsi dědek honil po závěrečné po hřbitově ve Střelicích. A taky chtěl zavolat policii.
Svět je fakt dost komplexní.

..a Kefalín, čo vy si predstavujeťě pod takým slovom "komplexní" :wink:

Dobrá práce, Jardo.
Ona ta naše geoúchylka nakonec bude ještě užitečná a prospěšná :smiley: