Což takhle LAJNU ??

Sledujeme Smajlíky, Šipku, Klobůk, Kapříka, FCPT. Něčeho jsme se zůčastnili, něco na nás ještě čeká.
To jsou všechno pěkné věci, jenže v jádru Vám statistika na mapě ukáže prd.
A co takhle dát dokupy LAJNU?
Napříč republikou třeba takto :
48°42.700N 17°00.000E 49°85.600N 17°00.000E
nebo
49°40.000N 12°31.000E 49°40.000N 18°48.400E
Muselo by se na tom podílet trochu víc lidí než bylo doposud obvyklé. Ale to by pak byla lajna na statistice !!

A bacha, to je jen nádhoz. Kdo má potřebu se takových akcí nezúčastňovat, ať se raději pozdrží jakýchkoli komentářů :smiley:

treba jako tuhletu? :slight_smile:

http://www.geocaching.com/map/default.aspx?lat=37.698626733952466&lng=-115.82817077636719&zm=13&mt=m

Jinak si myslim, ze by to u nas asi moc mozne nebylo. Zejmana proto, ze v CR nejsou tak odlehla mista jako ve statech, kde das 1000-2000 kesi a ty tam zustanou bez ujmy i rok. U nas by se zacaly podle me rychle ztracet. A bez toho, aby byla lajna stale kompletni by to nebylo ono.

Však trochu jednodušší - kolem 50 - máme za humny. Koukni na Prešov, 49 rovoběžka.

Troufnu si tvrdit, ře když se jich z tohohle ztratí 15 procent, tak si toho ani nevšimneš.

Jen do toho, ať je co dělat :wink:

pch, lajna … objedte nekdo uz konecne republiku :smiley:

kostapan: nedal sis nahodou lajnu?

:D:D

No mě už taky napadlo vytvořit sérii kolem ČR, dokonce jsem to s několika lidmi konzultoval a šli by do toho, ale je to hoooodně náročné.

Kde je tady "To se mi líbí" ? :smiley: :smiley: :smiley:

Koukam, ze nejsem sam koho to napadlo B)

Ostravacek:
hranice cr cca 2300 km, to nic neni, to by se ani nezdvojnasobil pocet kesi v cr :smiley:

a co tak aspon hranice ostravy? :slight_smile:

Qnick:
urcite ne, blaznu je vsude hodne :smiley:

Marta II. ?? :D:D

To je ale blbost, viď? :stuck_out_tongue:

to vis, kdyz koukam na tvuj avatar :slight_smile:

A co takhle tu energii věnovat do tvorby pár hezkých keší. Nebo je geocaching už jen o bodech?

Ale tohle je moc i na mě … :D:D:D:D

To uz rovnou serie podel ropovodu/plynovodu:D

No tak to bych chtel videt ty hromadne odlovy. Za chvili by tam bylo protiteroristicke komando. :D:D

Tak pokud by to bylo PŘÍMO u tělesa potrubí, tak bych si taky osobně připadal jako zosobněný terorista ze hry Counter Strike (nástavba Half-Life - pařmaniaci znají…) a v hlavě hláška při ukládání: "The bomb has been planted!"

geocaching byl vzdycky o bodech :stuck_out_tongue: ale hlavne geocaching neni vzdy to, o cem se cinta na foru, nesmis to tady brat tak vazne :wink: