CR 2500

Takova netradicni gratulace, prohlizeje statistiky jsem si vsiml, ze je u nas uz 2500 cache. Tak timto gratuluji a dekuji vsem, kteri tomu byli napomocni. At nas to dal bavi a at se vsem geodari.

No, ono zalezi na tom, jak se to pocita :wink: - asi nejspravnejsi a prave platny udaj je na vypisu z GC.COM pro CR, kde ale samozrejme nejsou archivovane kese - podle toho je nyni u nas 2401 aktivnich kesi (vcetne docasne disablovanych), coz je opravdu uctyhodne cislo :-D!! Jak jsem onehdy rikal, je to vic nez Francie (1270) a Spanelsko (1114) dohromady :wink: a ta 2500vka se valem blizi!!

Obzvlas ted pres prazdniny to byla smrst. 11.7 jsem si zalozil dalsi PQ a 9.9 uz bylo plne (500kesi) Ani se mi to nechce verit, ze to tak pribyva. Ale je to moc dobre. Diky vsem

Kdysi tu bylo založeno (na jaře?) vlákno, kolik kešek bude koncem roku, s tím, že kdo bude nejblíž, vyhrává (co? už si nepamatuju :-)).

Odhadoval jsem 2560, tak jsem zvědav, o kolik se seknu :slight_smile:

ja si to pamatuju, melo to byt nejake fajnove vinko :slight_smile: (ktere me, jakozto pesimistu, zdaleka mine :)))

Tak uz tam tech 2500 je :wink: !!

No vida. Koukám, že řada tipujících už dávno vypadla (visit link). Můj odhad to čeká tak do čtrnácti dnů, takže už jsem vlastně také mimo hru.

Jsem zvědav, kdo to vyhraje :slight_smile: