Crdcem k vam hovori

Hledam spolecnost na odlov Srdcem k Vam hovori, uz jsem tu jednou byla, vse poctive prohledala a nenasla. a nema tuseni, kde by jeste mohla byt. Takze nekoho zkuseneho, kdo vi jak na to. Odlov pred Geoskorapkami a pak rovnou na event.

Pokud se snad dnes nezadařilo, mám to v plánu ve "velmi dohledné době" a rád bych se přidal.

Pokud jsi jeste nebyl, tak ja ji planuji zitra cca 11:45 na startu…

To by mohla být dobrá přestávka na oběd :slight_smile:

presne - taky to beru misto obeda

Sla bych dneska 23.12., u vchodu do veze ve 12:50,ozvete se prosim nekdo, kdo by se pridal, sama bych totiz nesla. Viz muj prvni prispevek v tomto vlaknu.

Vlezne je dnes levnejsi nebo porad stejne? Jestli je nejaka sance usetrit, asi bych se pridal,ale plne vlezne nedam :slight_smile:

Vstupne je normalni, ja mam ty vstupenky zadarmo (byli v Prazanovi, Veci Verejne) a mohla jsem nekoho priprat. Ted jsem zjistila, ze jsem je zapomnela doma, skaris. Tak snad jen, kdyby me nekdo zalozil a po vanocich bych mu vstupenku vratila, nebo nevim, jestli se daji upotrebit i vytisknute z netu. Na Vecich Verejnych maji ten casopis na netu.

Tak zmena situace, informovala jsem se primo na vezi, kopie vstupenek jsou mozne, tak jsem jich udelala nekolik (4 kusy) do zasoby a dejte vedet, jestli byste vyrazili. Moc diky.

Mozna to stihnu, ale spis ne, kazdoapdne to info o vytisnene je velmi pozitivni, zkusime se tam dostat aspon do konce roku take.

Ozivuji tema a navrhuji Ut ci St, v 16:30 dole u veze na vychozich souradnicich, listky mam v dostatecnem mnozstvi i pro dalsi min. 6 lidi. Prida se nekdo?

Já sem byl teď v Praze a tuto keš jsem odlovil je fakt pěkná.

Nechavam stoupat vyse.

Rád se přidám buď dnes nebo zítra, chtělo by to však už definitivní rozhodnutí, abych tam nakonec nešel taky sám.

No tak jsem jí nakonec odlovil dnes sám a koukám, že autorka vlákna již také. Škoda, mohli jsme se sejít. Tak lovu zdar.

tak jsme včera narazili… jen do šesti… no tak až zas někdy budou vstupenky zdarma…