Já osobně nevím jestli ji budu chtít, nějak se nemůžu srovnat stím obojetným designem. Želva/Had, fotka/reliéf. Ovšem chřestící mince, to tu nejspíš ještě nebylo.
PS: Je docela fuška sehnat informace o tom kde se objeví nějaká nová zajímavá mince. Nechtěl by se někdo přidat a plácnout sem na fórum post když na něco narazí?
No já si tu minci ve více exemplářích určitě pořídím.
Co se týče vložení info při nové nabídce, vidím to jako problematické. Existuje velké množství oficiálních shopů, ale ještě větší množství neoficiálních a to by bylo časově náročné.
Dobré je sledovat diskuzní fórum Groundspeaku o geocoinech.
nechci do toho rejpat, ale jelikoz nova pravidla nedovoluji reklamu na e-shop, tak sem nebudu zminovat muj, ale odkaz je v profilu na tomhle foru. V kazdym pripade se chystam udelat objednavku na tento geocoin, pokud tedy bude zajem, muzu objednavku udelat ve vetsim mnozstvi a tim padem bude levnejsi postovny, ale nevim presne kolik jich jeste bude na sklade, proto pokud budete chtit tento coin, dejte mi vedet na profil a ja jej objednam, dodavka ihned po dodani z USA.
No mě jde právě o info o těch oficiálních shopech, těch zase tolik není. Nás co mince zajímají je hodně a tak by se to mohlo dát zvládnout. Fóra GS sleduju, ale je tam toho moc a tak leckdy to co mě zajímá přehlídnu.
Tak si to tady rozdělíme, např dva shopy na osobu a uděláme si na to speciální vlákno (něco jako Nové coiny) a každý tam bude dávat novinky třeba v týdenním intervalu. Tak budeme mít přehled o novinkách a nikomu to moc času nezabere ;).
Tak to rozdelovani bude fuska! Ja uz si ani poradne nepamatuju kam jsem napsal email ze bych si pral aby mi posilali novinky. A na udrzovani nejaky wiki stranky s vsema linkama na primarni zdroje minci se uz vubec nechci nominovat. B)
Moje predstava byla jednodusi, proste ten kdo prvni objevi novinku a bude mit cas o tom napsat placne info sem na forum. Tvuj napad se spesl vlaknem ‘Nove coiny’ je ale vyborny! Vsichni si muzem nastavit sledovani a mrknout na mail kdyz budeme mit zrovna cas. Az se o nejakem novem coinu dozvim, tak to vlakno zalozim.
Jestli budeme zakládat nové vlákno, tak by jsme se měli dohodnout na nějakém standardizováním zápisu nového coinu.
Já bych měl představu tuto:
Název coinu
Výrobce: <jméno výrobce>
Prodejce: <odkaz na prodejce> pokud se tedy tady smí uvádět, nevím jak je to teď s reklamou
Náhled obrázku (asi bude stačit jen přidat na obrázek z webu prodejce)