Ve středu večer cca 20.00 hod. přijíždím do Jablonce na školení. Chtěla jsem si si tam poslat kolo, protože jedeme s kolegy mudly služebním autem, ale bohužel, tyto služby již dráhy neposkytují. Takže se ptám:
najde se prťák na středu večer nebo čtvrtek od cca 16.00 hod s autem?
nebo je někdo místní ochotný mi na čtvrtek zapůjčit kolo?B)
Objíždět autem JBC se mě nechce ale kola tu 2 mam jestli neva že jsou z r.98
takový veterani trek. Když je otřu tak omladnou o 3 roky ;).
Písni mail na SZ
No, řekl bych, že Jablonec je tak malý a tak zakešovaný, že ho můžeš klidně několik večerů obcházet pěšky a pořád bude co lovit. A kdyby tě už bolely nohy, máme tu i MHD Pokud bys vyrazila třeba na [cache]GC1MHQ8[/cache], máš zábavu na půl dne a kolo by bylo skoro na obtíž.
vyjma Bártluva vrchu je na [cache]GC1MHQ8[/cache] kolo uspora nožiček záleží co má kolegyně ráda určitě má vybráno něco málo.
to Trotak- co mas proti JBC krabičkám ?
to Ladvanice: dojezd plánován mezi 19-20 hod. dnes, takže mám na kešování pouze dnešní noc a zítra tak od 16-17 hod. dokud budu zvládat :p:D Nejsem už žádná dvacítka, takže sil rychle ubývá a školím se skoro sólo, takže si tam neschrupnu:D
Neblázněte, má na to jen pár hodin času (předpokládám, že se bude chtít taky vyspat). V pátek bych to viděl na nějaké městké keše, a ve čtvrtek obejít nebo objet Mšenskou přehradu. Když tak vzít sebou holiny na [cache]GC2MADC[/cache], ale tam není moc kam schovat to kolo. A bude mít co dělat to stihnout.