ahoj vsichni skupino kaceri.dneska se vyrazi na skalku. sraz v osm pred od tesco
Tahle bombastická mysterka byla ponížena na prostou tradičku bez podmínek! Je to rozhodnutí rewievra podle nového výkladu pravidel. Je možné ji nějak překvalifikovat, aby mohla zůstat zachována s původní myšlenkou???
Nezměněný název loňského tématu je pěkný vtípek.
9.4. není čtvrtek
9.4. nebude úplněk
![]()
Úplněk je vskutku dnes, 30.3..
Souhlas s Trhačem. Ale na druhou stranu nikomu to nebrání v odlovu s původní legendou.
Nechtěl jsem zakládat nové vlákno, jen se přidat k nějakému, kde je tahle keška zmíněna
Úplňku se lze dočkat dnes, ale i v noci na dnešek vypadal Měsíc docela kulatý.
Proti tomu - obávám se - nelze asi dělat vůbec nic. Možnost by určitě byla předělat to na noční multinu, nebo tak něco.
Každopádně pravidla jsou jasná - tahle mysterka nemůže exustovat, i když mě to taky mrzí.
Asi by stálo za to zkusit argumentovat tim, že změny pravidel by neměly mít retroaktivitu, čehož jsem osobně zastánce…
Takže diskuse nad definicí mysterky ve svitu nových pravidel dopadla tak, že je ode dneška [cache]GCKYF0[/cache] archívována. ![]()
Uvidíme, jak se s tím autor vypořádá… ne že by ty pravidla nešly vhodně obejít, u mnohých mysterek s podmínkou se tak stalo a fungují velice podobně dál.
Néééééé, kurňa to jsem pako. Včera jsem se chystal a nakonec zvítězil "služební" bowling :(:(
Přimlouval bych se za její znovuobnovení v původním znění. vždyť je to pěkně vymyšlené a bezva nápad. Zvláště pro nás amaterské pozorovatele noční oblohy, je to kultovní záležitost :). No nic, moje chyba, měl jsem být rychlejší
Doufám, že bude ještě otevřena, pak už nezaváhám a budu ve středu 28/4/2010 připraven v blocích.
Jakube, ta krabička tam je a zalogovat ji lze. Ty samozřejmě dodáš fotku a proto nevidím důvod, proč by Tvůj log měl Robert smazat… ![]()
No jo, lze, ale až toho 28/4
Snad tam ještě bude
Už tam není, Jakube, tedy alespoň to owner napsal do listingu.
Takhle to dopadá když na sebe narazí dva "blbci". Jeden s mocí a papežštější než papež, druhý ješitný neochotný k ústupku. Neškodná zábava je pokažena. A biti? Biti jsou na tom jen ti okolo, o tuto taškařici připraveni.
Navíc zde, na rozdíl od fotek "stokrát já" před zříceninou.., kaplí.., svatým…, byly fotky jen tak. Další nám asi zničí Eden… ![]()
Připadá mi jako by nám tu kdosi snažil ukázat jaký jsme v tom ve všem zatím měli bordel. Ale on má moc a naučí nás pořádku.
Čím to že mi po prvním seznamování s jeho virtuálnem byl jeho projev sympatický a čím dál víc mě přesvědčuje o tom že je to jen arogantní náfuka. Takový brouk pytlík co všude byl, všude bude, všechno zná?
Vzdyt Robertovu mesicni mas ? Dokonce tusim mame spolecnou fotku ![]()
Ale je pravda ze na Sklace se toho hodne vyrojilo.
Chapu postoj revieweru a chapu i postoj Roberta - podle mne to bylo jedine spravne reseni tuto cache archivovat. Mrzi mne to, sam ji odlovenou jeste bohuzel nemam, snad Robert ale vymysli neco podobne pekneho.
Spise mne prekvapil a zamrzel posledni prispevek ve stylu, vzdyt uz uloveno mas, tak co…
Taky doufám, psal, že nápad má. Každopádně k rewiewerům - prostě by to podle mne měli nechat být a nezavádět retroaktivitu. Vždyť webcam a virtual mahou existovat dál, tak proč ne podmínkové mysterky!!!