Ahoj,
plánuji s geoparťačkou splutí Vltavy někdy v červenci.
Trasa Vyšší Brod - Boršov na 4 dny a tedy pohodově (čt-ne?)
Pokud by byl den navíc tak zkusit jednodenní předehru Lenora - Nová pec. Pojedeme na kanoi Vydra. Prosím ne raft…
Tak pokud chce nějaký geopár zájem o geoúchylnou společnost. Viděl bych to na skupinku 2-3 lodí … Spíše někoho v pohodě kdo si chce spíše zrelaxovat. Pivko v každé osvěžovně a rum na lodi je samozřejmostí, ale nerad bych prospal půlku dne s kocovinou :o)
Termín spíše podle výhledu počasí operativně.
Další podrobnosti osobně, mailem po icq … :o)
Vláďa
Na splutí dolního toku Vltavy se musíš registrovat u NPŠ a doufat, že se vejdeš do limitu - http://www.ivltava.cz/show.php?show=11
Vláďa jede lodí, tou lodí výletní, k Lídě, co s ní chodí, zkrátka Vláďa jede k ní. Jestli sebou hodí ten parník výletní, Lída bude… K topicu: Já jsem teďka sjížděl tu stejnou trasu a nepotřeboval jsem se nikde registrovat ![]()
Jo, ale jel jsi az z Vyssiho brodu, vid? ![]()
Registraci ano. Ale měl jsi na mysli Horní tok Lenora - Nová Pec. Tam se musí dělat registrace. A je omezen počet lodí. Z Vyšáku do Budějc nemusíš …
Nechci odrazovat od bohulibeho zameru, ale Vltava je v sezone naprosto silene prelidnena. Ja tam jezdim kazdy rok mezi 2. pol. kvetna a 1. pol. cervna a to je fakt pohoda. Ty tisice lidi co jsou behem sezony denne na trase Vyssi brod - Borsov mi prijdou zbesile… ![]()
Kamarad ma kemp Branna a podle statistiky mu tam kazdy den projde 2500 - 3000 lidi. Brr…
Mas pravdu. Na druhou stranu, x-krat jsme Vltavu jeli v cervenci, srpnu a pokud vyrazis ve ctvrtek rano z Vyssiho Brodu, tak se to bez problemu da.
Tak jako tak, letos je Vltava skoro vyschlá, dokonce jsme i některé jezy museli přenášet, protože na nich prostě není voda a asi 4x jsme se zasekli na mělčině. Té vody je fakt málo…
Jedem Vltavu v terminu 25.-28.7. snad bude vody i kesek dost :o)
O kesky bych se nebal ![]()
Tak to vypadá na 14-17.7. :o)