Už jsem to posílal do Garmina i na Groundspeak, tak raději i sem. Nevím kolik z Vás s X-ovými modely má problém na který jsem narazil u sebe, ale raději napíšu řešení i zde. Sám vlastním Legenda Cx se sw. 2.50.
Po přetažení nejrůznějších POI souborů do GPS jsem si všiml, že ve výpise všech Custom POIs vidím pouze nápis None Found a to i přesto, že v přístroji vidím všechny databáze dle názvu POI a v nich pak i příslušné body. Po dlouhých experimentech s přestavováním GPX i CSV souborů jsem si jen náhodou všiml, že je ve výpise vidím. Druhý den bylo všechno stejné se starou hláškou. Jediná změna ke které došlo bylo barevné schéma noční-denní. BINGO! Pro mě naprosto nepochopitelně je pes zakopán zhruba v polovině barevných schémat. V některých problém nemám, v některých ano. Napsal bych sem i přesný rozpis, které fungují, ale na diskuzi s vlastníkem 60CSx jsem si všiml, že se sw. 3.0 je to opět trochu proházené, nicméně po vychytání, která schémata fungují je to pak pevné pravidlo.
Bylo by fajn, kdybyste to na svých X-ových přístrojích vyzkoušeli a dali vědět do tohoto vlákna. ;o)