Vyhlašuji aukci 50 kusů CWG. Konec aukce bude v neděli ve 20:00. CWG jsou poctivě měněná kus za kus. Moralizování nad prodejem si prosím nechte na jiné příspěvky ![]()
Odkaz na vyfocená CWG: ImageShack - snv31186.jpg
technická: neměly by se všechny tyhle "aukce" umisťovat spíš do sekce
?
Tak moje nabídka 150 Kč
160 kč
Bereme to za výrobní cenu - takže 350,- ![]()
dej to radši na Aukro: http://aukro.cz/sbirka-50-ks-cwg-czech-wood-geocoin-i2105937538.html
To mě řekni kdo dá čtyři pětky za jedno ![]()
naprostej blázen. A to tam nejsou ani moc unikáty. Ale pokud mi někdo dá 40 KČ za kus, prodám celou sbírku 369CWG.
heh, tak pockej… nejsou tam unikaty??? to bych rad docela slysel ktera cwg jsou unikatni
o zadnym nevim. sbiram ty co se mi libi…
maximalne vzacnejsi cwg muzu brat ty, ktere jsou z eventu, kterych jsem se zucastnil ![]()
Taky by mě zajímalo co je unikátní CWG - možná komplatní sbírka Poníka, ale jinak to teda je jen na každém - co bude sám pro sebe považovat za unikát. Díky PlaZem
…tak v té aukci na Aukro rozhodně unikátní kousky jsou - přinejmenším je tam totiž můj osobní suk :D:p:D
No a zrovna Poník už rozhodně unikátní sbírku nemá. Pokud vím tak velké části CWG produkovaných v roce 2011 se zbavil a od prosince 2011 se ho již přísun novinek netýká.
Jediný kdo by měl mít vše co je oficiálně v katalogu zařazeno jako CWG a SWG je tak JPAgeo ![]()
Jasně díky za vysvětlení PlaZem