"CWG" chybejici v katalogu

Abychom nekazili téma cznemovi, tak to presunu sem.

U nekterých CWG co mam doma už dlouho čekam, jestli se obeví v katalogu. Některe opravdu i rok. Urcite nejsem sam. Po debate s jednim kamaradem kacerem na eventu jsem se rozhodl vsechna tato "CWG" co mam doma a nejsou v aktualnim xls souboru na officielni strance umístit sem na forum aby se pripadne vyrobci nebo autori(majitele, owneri) CWG dozvedeli, ze jejich kolecko v katalogu chybí.

pussy_licker byl pálen u kavalíra - poslal jsem dotaz
stepan1, vekama, martinaLe - paleno u neoficialniho vyrobce
kmoda a lendik - geogadget (uz je v resení)

nektere z ostatnich CWG mohou byt celkem nova, takze se jeste nestihla od vyrobcu poslat.

Jinak muzete sem pridavat dalsi, ktera mate a nejsou delsi dobu v katalogu.

Narazil jsem na tato CWG chybějící v katalogu.

Cavalier Team 2403
Charinka 614 verze2
Geo.scorpinons 1367
kromanonec 2235
ladybugs_CZ 2275
tabáček 26XX
ovunka 2238
zLost 2508
m.a.r.k.a.l. 2218

ostatni tam nejsou, ale kometa, koyamas family jsou uz treti verze, tak budou nové, to samé pozdní sber a 10 10 10.. ostatni nevím.

Pechy-Tce dříve Pechytce (změna nicku)

jj, ale taky by to melo jit automaticky jako dalsi nove CWG

viz já => Mortticia a zmena na adam a veru. Kazde ma jine katalogove cislo.

Dávat sem jako chybějící CWG z Eventu předevčírem (XXX) nebo minulý týden (Pozdní sběr) je poněkud mimo. Nebylo by vhodnější sem dát co máte opravdu doma déle než dva měsíce a v katalogu se neobjevilo ani mezi nestandardními?

Ano , chápu Jsem na tom stejně jako ty :slight_smile: Krhút změna na cz.mikes , ale já měnil i motiv na dřívku a to dokonce dvakrát. CWG Krhút je už tak vzácné , že ho nemám ani já sám . :slight_smile:

já také nemám své CWG v katalogu - kelisovka a už ho mám od půlky května. :frowning:

Jak ho mám nafotit aby se dala fotka zařadit do katalogu?

(repost z vedlejšího vlákna)

Personal:
TURBO TUCNAK
LUCECITKA&TEAM

Special limited edition:
PL BOHNICE
YEARS-PRAGUE
LETIŠTĚ PRAHA

kelisovka je v katalogu a ma cislo 2233

o tom jsme se spolu bavili… a to jsem vedel o dvou kesich za barakem kam jsi ho dal. Chtelo by to re-edici :smiley:

Na CWG Maxinoha jsem bez fotografie s poř. č. 2233, Na katalogu CWG od JPAgea nejsem - končí 2223 a v katalogu Svět GC. jsem také bez fotografie a ani se nenajdu dle pořadového čísla - jen podle jména :frowning:

K neexistujícímu nicku ? Že by to pak bylo v tom chlívku s poznámkou nick se neshoduje s nickem na GC.com ? Uvidíme , třeba z toho nějaká památeční miniserie do VIP keší vyleze.
Také jedno nepodchycené (pokud jsem se dobře díval).

V mé sbírce jsou tato (viz obrázek) dřevíčka, která chybí v katalogu:

…:::4LF:::…; nick 4LF; rok výroby 2008
TAMATAMA; rok výroby 2009

EDIT:
CWG DOCS DUCKS bylo identifikováno, jen jsem ho mezi extra coiny přehlédl. Děkuji Mortticiovi za upřesnění.

Docs Ducks jsou v extra personal => patrí pod nick Dokturci kaceri

Ahoj,
ja mam taky asi 11 CWG co nejsou v katalogu, o vikendu sepisi a doplnim to sem.. Jinak moje dve CWG ze tri tam taky jeste neni, jen jedno bez obrazku..

Já mám dokonce své vlastní CWG, co není v katalogu:) Chci se zeptat, nějak jsem to z té debaty nepochytila…stačí ho nafotit a postnout sem, nebo je potřeba to někam posílat (prý se někomu posílají dva kusy)…Jsou moje první, tak se omlouvám za blbé dotazy B)

VYrobce je mel poslat do katalogu sam (pokud jsi palila u nejakeho "smluvniho", jinak bys je tam mela poslat sama - zkusil bych kontaktovat vyrobce a pak JPA).

Ty prispeju svou hrivnou cizich CWG, ktere jsem nenasel v katalogu:
ToxyCZ (ziskano: rijen 2009)
Geoget pro zacatecniky i pokrocile (brezen 2010)
Maxinoha & LennyCharlie (cerven 2010)
PGME Skylanterns (cerven 2010)
PGME - Devil’s CITO (cerven 2010)
Emanuel a Panenka (cerven 2010)
leela (cervenec 2010)
Havrani geoteam (cervenec 2010)
UshaCZ (ta se tu jiz hlasila sama)
Maschinka (srpen 2010)

V katalogu nemaji obrazek:
(PGME) Neco pro deti (cerven 2010)
(PGME) Historical Bus Ride (cerven 2010)
PGME - Touch The Sky (cerven 2010)
fifthlament (cerven 2010)
jivos (cerven 2010)
Jn66 (cerven 2010)
mr.mates (brezen 2010)

A jen pro uplnost nalezene v nedavne dobe, jsou v katalogu, ale jeste nemaji obrazek:
Kahandula (zari 2010)
Hupik (zari 2010)
JKR22 (zari 2010)
maarioo (zari 2010)
Zoufalci (zari 2010)

Zajimave je, ze PRAGeo Games, tj. vlastni PGME, je v katalogu i s obrazkem a ostatni PGME jsou jaksi nahodne. Pritom vsechny (az na 1 nebo 2 z tech 8) jsou paleny najednou u tehoz palice.