O tom, že se 23.11. dostanu do Prahy jsem pomerne dlouho nevedel, takže proto až takhle na poslední chvíli.
CAS: Event probehne ve stredu 23.11.2011. Od: 10:00 - 11:00. Já príjdu asi opravdu až na desátou.
KDE: V 10:00 budu na lavicce mezi 1 a druhým vydláždeným kruhem na Ortenove námestí. (Jestlyža tam bude volno.)
FTF: FTF, STF, TTF získá ten kdo bud na míste nejdríve, sdelí mi to na zacátku eventu.
Eventová CWG: CWG budou k dispozici, když do soboty 19.11. se prihlásí minimálne 30 zájemcu.
Budou k dispozici výmenou za vaše a další pak za 10,-Kc.
S sebou: Vemte si s sebou svá CWG na výmenu. TB a GC na opsání kódu.
Také dobrou náladu, rady apod.
Další dotazy pište typem logu Write note do listingu, listing pak o odpovedi obohatím. Verím tomu, že jsem sem neco nenapsal, protože jsem listing psal v rychlosti.
Sice zajímavá informace, ale pokud platí stejná pravidla pro všechny tak (a nyní cituji RW) Tento zmiňovaný event nemůže být schválen, neboť nesplňuje základní pravidlo o eventech a to, že musí být odeslány do fronty ke schválení nejpozději 14 dní před datem konání.
…a pokud jde o místo konání tak mi pro takovou akci moc vhodné nepřijde. No, ale to je tvoje věc. Je fakt, že před 30-ti lety jsme si takhle nějak prodávali a vyměňovali zahraniční LPčka
Ne, že by na tom nějak záleželo, je to čistě akademická diskuse, ale FTF by měli mít ti, co tam budou v 10:00, ne?. Kdo tam bude třeba v 9:50, ten má IMHO pre-FTF. Protože event začíná v 10:00. Předtím to žádný event není, předtím to je jen obyčejná mudlovská lavička. Pak totiž vyvstává otázka, o kolik minut/hodin/dní předem už se to počítá. Že bych se tam totiž stavil dnes cestou z práce. (Otázku jaký vůbec má smysl FTF na eventu ani nekladu.)
termin by mi i prekvapive vyhovoval, ale jiz ti tu nekteri psali o nutnosti zaslat event min 14 dni pred jeho konanim a i dle meho nazoru je to tak, tudiz bych s publikaci nepocital…
ano, bez bodu i bez FTF. Jen si ukážete, kdo má větší … to , takovýto, jo … displej od navigace. Případně vyměníte nějaké suky, kódy, šifry a tak, jako dycky. Komu ten bod bude chybět tak si může nějaký jiný event zalogovat dvakrát, ne? </ironie>
Zdravím,
jak již psali mnozí, s 99% šancí nebude event schválen, protože si ho poslal ke schválení opravdu pozdě.
Jelikož je to tvůj první event, doporučuji si více "naštudovat" záležitosti ohledně eventu (nejlépe jich více navštívit). Co se týká publikace, tak jde poslat ke schválení nejdříve 3 měsíce před datem konání a nejpozději 14 dní předem.
Co se týče "kopie listingu", tak doporučuji vynechat "Verím tomu, že jsem sem neco nenapsal, protože jsem listing psal v rychlosti.", protože to pak opravdu nevypadá profesionálně, spíše že je to event rychlokvaška.
Ještě jeden dovětek. než budeš chtít pořádat nějaký event, mrkni na eventy, které jsou již publikovány. kdybys tak učinil, našel bys event věnovaný CWGéčkům 26.11. [cache]GC36QBJ[/cache]
Sejdeme se jen tak bez boodu vyměníme dříví, ale bude nás tam celkem málo.
Nebo to přesuneme k začátku prosince přibližně 1.-2. týden .
Místo by zůstalo. Co se Vám více líbí?
Jinak děkuji za reakce určitě se pokusím to nějak vylepšit.
Možnost číslo jedna můžeš klidně realizovat, ale dorazí jen ti, co čtou forum a ti, kteří budou mít v týdnu volno v práci->dorazí minimum lidí.
Spíše přemýšlej o tom přesunout event na leden. Jeden CWG event je 26.11. Pokud pár týdnů po něm uděláš další, dorazí taktéž málo lidí. Dej chvíli pauzu, aby těch CWG eventů nebylo zase tolik.
Datum je to dobré v tom smyslu, že v ten den zatím žádný event není. Ale nevím nevím, je to dost brzo po jiném CWG eventu. Snad všichni stihnou dopálit nová kolečka, aby mohli dorazit i sem a povyměňovat pár kousků
Neupuj téma nahoru, pro "návštěvnost" je lepší dát dohromady listing a poslat k publikaci