CWG hunting

V neděli navečer jsem se byl projít na Brdech a prošel jsem si celý údolí Drahlovickýho potoka. Ani nevím proč, nějak se mi tam líbílo nebo co, asi nějaký tarampský alter ego, nechal jsem tam svůj CWG. Když jsem o tom dneska přemýšlel napadlo mě kdo a kdy ho asi najde a najednou přišel nápad. Z doslechu vím, že mnozí cacheři jsou pro suk schopni prodat rodinu. Takže pro tyhle typy vyhlašuji CWG hunting:
Suk jsem nechal v tramským campíku "Brodyho volba" na potoce někde mezi souřadnicema

Loc: 49°50’59.108"N, 14°8’54.105"E
a
Loc: 49°50’52.85"N, 14°8’55.141"E

CWG je zastrčený mezi odchlíplou kůrou a prkýnkem, na kterém je napsán název campu. Camp leží přímo na potoce. Nic neničte, nebo mě manitou usmaží :o
Dvě pozn. na závěr:
1/ CWG mám celkem 50ks a další hodlám udělat s jiným motivem
2/ Neručím, za to, že už ho někdo nevzal, dával jsem ho tam kolem 17:00

Lovu zdar!

teda dík, že zaměřuješ a zveřejňuješ kempy… abys nedostal do kokosu, Mažňáku :frowning:

Další verze CWG (2.2.2007, Poník+JPAgeo)
Vyskytl se nový "problém", který jsme museli vyřešit. A to - další verze CWG téhož geocachera. Samozřejmě nic proti, pokud má někdo takovou potřebu. Ale stanovujeme minimální počet CWG jedné verze na 100 ks - tedy až po 100 ks původní verze můžete udělat změnu a nová verze bude zařazena do katalogu. (Nemá smysl vyrábět pro sběratele nesehnatelné, např. 20-ti kusové série.)

b/ tak jo, jak říká ponik, to jsem nevěděl :expressionless:
a/ kempy nezaměřuju jelikož terénní GPS nevlastním, pravda mohl jsem taky napsat, že je to jenom na Drahlovickým potoce ale jelikož jsem celý tok pr cházel asi dvě hodiny tak jsem chtěl jenom ušetřit práci a jak jsem psal - napadlo mě to ex post, kdyby to byl od začátku záměr tak ho upustím na zem v geometrickým středu nějaký paseky :stuck_out_tongue:

2 ponik:
ale stejně, na tý další padesátce už bude ze zadu rok 2010, ne?