Již nějaký pátek řeším co se svou sbírkou CWG. Rád bych ji s sebou bral na eventy,ale dosud se mi nepovedlo najít optimální řešení katalogizace. Mít CWG jenom v krabičce se mi nelíbí a vyrobený dřevěný držák je pro transport na eventy zase nevhodný.
Jak skladujete svá CWG ???
Pokoušel jsem se nalézt nějaké vhodné plastové kapsičky do šanonu ( na způsob sbírání hokejových kartiček ), ale nenašel jsem žádné vhodné.
A pokud ti nevyhovují klasické plata na hokejové karty, tak existují i podobná plata na mince, které mají chlopně zabraňující vypadávání, ale cena je mnohonásobně vyšší než u předchozího řešení
Tomáši, pozor na to plato. My jsme si koupili desky na vizitky do šanonu a je to na nic, protože je to z hladkého materiálu a CWG z nich klouzají ven.
Musíme se poohlédnout po něčem jiném.
Taky se mi ta kolečka začínají množit a deska se mi z mnoha důvodů nelíbí a zatím se mi v hlavě motá nápad vrtat do hrany CWG 3mm díru a tou provléci provázek. Pouze je to myšlenka, udělat jakýsi CWG závěs.
Pokud je nechces vylozene nekam nosit na eventy, tak coz vyuzit toho, ze zadni strana je u vsech stejna, a proste si je prilepit zadni stranou na… cokoliv. Prkno, tapeta, plastove desky apod…
Tak albové listy na mince jsem zkoušel taky zavrhnul jsem je. Na geocoiny jsou dobré ,ale CWG jsou moc silná. Kdyby byl zájem mohu ty listy přenechat. Válej se mi doma.